Categories
Articole

3 lucruri prin care iti poti face iubita mai fericita

Sunt multe lucruri prin care ne putem surprinde persoana iubita, atat de multe incat nici nu o mai facem pentru ca noi vom considera ca nu va fi destul de surprinsa. Astazi nu vom vorbi despre ursuleti de plus, bijuterii sau vacante exotice, ci mai degraba despre alte 3 modalitati prin care noi, barbatii, putem sa ne surprindem iubitele fara a face ceva iesit din comun.

1. Gandeste-te la iubita ta si la faptul ca este foarte somnoroasa, poti dimineata sa te trezesti mai repde, sa mergi in bucatarie si sa pregatesti micul dejun. Nu va trebui sa fie ceva iesit din comun, se va bucura cu siguranta pentru efortul facut. Totodata, nu este neaparat sa gatesti ceva sofisticat, ceva simplu si rapid, iar daca esti cu adevarat paralel si complicat inseamna si o omleta, poti comanda ceva rapid si ai rezolvat situatia. Cu siguranta se va simti rasfatata si va continua ziua cu un vibe bun.

2. Incurajeaza-i pasiunile. Fii intotdeauna atent la ceea ce o pasioneaza, mai ales la ce ii place sa faca in timpul liber. Daca are un hobby este cu atat mai bine. Poate ii place sa se macheze, iar astfel sa ii oferi o zi la un salon sau sa-i cumperi o trusa noua de machiaje. Poate, de asemenea, ii place sa calareasca, niste lectii de echitatie cu siguranta nu i-ar prinde rau. Important este sa fii mereu atent la dorintele si placerile ei, iar daca vrei sa faci un cadou, sa fie unul cu personalitate si de care sa se bucure cu adevarat.

3. Ajut-o atunci cand nu mai poate. Bineinteles, acest punct se aplica in ambele cazuri insa femeile de cele mai multe ori se simt bine atunci cand sriu ca au o rezerva atunci cand nu mai pot sau intampina o situatie pe care nu o pot duce pana la capat. Stim cu totii ca femeile nu sunt la fel de tehnice precum barbatii, asa ca atunci cand are o problema cu masina sau un obiect electrocasnic sa o ajutam cu ce putem, fie ne pricepem, fie mergem noi la service sa rezolvam problema.