Categories
Articole

4 feluri in care poti purta fusta de blugi

Rochia de blugi este o piesa vestimentara indemodabila. Care este secretul sau? Se poate adapta oricarui stil. Si face parte din acele haine cameleon care se pot purta in orice ocazie fara probleme. Atentie insa. Nu se poate purta chiar oricum. Va trebui sa o porti cu cele mai frumoase accesorii si cei mai frumosi pantofi pentru ca aceasta sa devina elementul cheie din cele mai frumoase tinute.

Rochia de blugi si o pereche de bascheti pentru cel mai trendy look. Daca vei alege o rochie tip tricou din blugi vei obtine un mix perfect intre croiala casual si materialul solid si confortabil. Purtand-o cu cele mai colorate accesorii si cu cei mai colorati bascheti vei obtine cea mai frumoasa tinuta pentru a te plimba prin oras.

Rochia tip camasa mai mulata, alaturi de pantofi tip escarpen inalti pentru cel mai glamour look. Rochia tip camasa din blugi este cea mai eleganta. O rochie mulata, cu nasturi pana jos te va ajuta sa fii cea mai sexy. Alaturi de pantofii eleganti rosii si de accesorii in ton cu tinuta vei obtine un look feminin dar relaxat in acelasi timp.

Rochia de blugi brodata pentru un look hippie sic. Rochia de blugi brodata inspirata direct din anii 1970 este cea care te va ajuta sa fii cea mai hippie sic. Alaturi de cizme din piele in nuante de camel, de un colier lung si de cea mai draguta poseta vei arata minunat. Pentru un look hipppie sic complet mai poti adauga cateva flori in par.

Rochia de blugi tip sarafan pentru un look ca de festival. Este piesa vestimentara must have a noului sezon. Alaturi de cea mai frumoasa pereche de pantofi, de un ghiozdan in spate, de o bluza mai boema sau mai rock vei obtine cea mai frumoasa tinuta ca de festival.