5 seriale ce le recomand

De vreo doi-trei ani incoace nu mai reusesc deloc sa ajung la cinema, sa vad si eu un film. Numar pe degete filmele vazute anul trecut, si asta fiindca am avut noroc si am fost invitata la cate o vizionare de presa, ca altfel… In schimb urmaresc foarte multe seriale pe sutele de site-uri de streaming existente.

“Scurta” paranteza: da, stiu ca sunt ilegale, ba chiar ma mira maxim faptul ca exista atatea persoane care nu stiu asta. Sunt curioasa cat mai rezista, pe cine au ‘in spate’ de au rezistat totusi atat si oare cand o sa avem si noi acces la ceva gen Hulu sau Netflix? Vplay e dovada perfecta ca lumea ar da bani pe asta (daca nu ma insel, e in topul 25 al site-urilor romanesti conform Alexa.com). Si nu cred ca ar fi chiar asa SF ca la un moment dat sa se poata plati direct prin ISP, nu? Inchid paranteza.

Cum toata lumea ma intreaba ce seriale mai recomand si eu, uitati 5 seriale pe care le recomand

– 90210 (sunt la zi cu el. Un fel de Gossip Girl – adolescenti plini de bani care se combina intre ei, bun de urmarit pentru tzoale)

– Beverly Hills 90210 (de data asta e vorba de ala vechi… Am vazut doar 7 sezoane, ca deja incepuse sa ma plictiseasca. Bune si alea insa.)

– Boardwalk Empire (e destul de nou insa deja a castigat doua ‘globulete de aur’. Eu una am apucat sa vad doar 3 episoade, dar e misto)

– Californication (m-a pierdut undeva pe la sezonul 2, desi am prieteni pentru care asta este cel mai misto serial posibil)

– Cashmere Mafia (aduce a Sex and the City. A fost anulat, are putine episoade.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.