Categories
Articole

Albirea Dinților Acasă

Un zâmbet de Hollywood, alb și sănătos, a fost dintotdeauna dorința noastră cea mai mare. Dacă va-ți dat seama de efectele mai mult decât nocive ale albirii chimice iar produsele existente pe piață nu vă prea încântă iată câteva trucuri de albire a dinților acasă și fără alte efecte negative.

Albire Cu Bicarbonat De Sodiu

Bicarbonatul de sodiu nu este util doar pentru menținerea unei case curate, acesta are de asemenea calitatea de a ne menține dinții curați. Dacă vă place cum sună, trebuie să știți că este nevoie de o linguriță de bicarbonat de sodiu plus suc de lămâie. Cu pasta rezultată din amestecul celor două ingrediente se periază dinții timp de câteva minute apoi se clătește bine. Urmați acest “tratament” de două, trei ori pe săptămână, pentru început, apoi doar o singură dată săptămânal iar rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

Albirea Dinților Cu Cărbune Medicinal

Poate părea o metodă destul de ciudată însă este una cu rezultate garantate de orice specialist. În farmacie se găsesc acele tablete de cărbune medicinal pentru stomac iar ceea ce va trebui să faceți este să le pisați și să vă spălați pe dinți cu praful rezultat, de restul se ocupă ele. Nu trebuie să vă speriați atunci când în timpul periajului dinții vor devenii negri, este ceva normal. După aceasta, negrul va devenii alb. Și ce alb strălucitor va fi. Cărbunele acționează asupra dinților absorbind acele substanțe ce îi cauzează îngălbenirea, în plus are avantajul de a fii mult mai ieftin decât albirea profesională la cabinetul stomatologic. Efectele sale sunt non agresive și nu atacă smalțul dinților.

Albirea Dinților Cu Argilă

Dacă de albirea dinților cu bicarbonat de sodiu se poate să fi auzit și înainte de la prietenii sau cunoștințele care au încercat trucul, iată un altul de care nu cred că ați auzit prea multe lucruri. Albirea cu argilă, o metodă ce trebuie încercată măcar odată din curiozitate. Argila este miraculoasă pentru ten, exfoliere sau sănătatea sistemului digestiv însă are rezultate pozitive și în albirea dinților. Înlocuiți pasta de dinți cu argilă, măcar de câteva ori pe săptămână, iar dinții se vor simți mult mai curați și mai albi. În plus argila vă va scăpa și de bacteriile din cavitatea bucală având calitatea de a fi un excelent dezinfectant natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *