Categories
Articole

Alege servicii de contabilitate contello.ro performanțe pentru firma ta!

Firma de contabilitate Contello.ro este una dintre cele mai bune din Bucuresti si de aceea m-am gandit ca sa vi-o recomand si voua in randurile ce urmeaza.

Multi cauta acum pachete de servicii contabile la preturi avantajoase, pentru a se proteja cat mai bine impotriva abuzurilor Fiscului, dar si pentru a putea ca sa respecte cat mai in detaliu legile in vigoare, tot mai intortochete si mai dificil de priceput de catre omul simplu, fie el si antreprenor cu experienta.

Pe vremuri alegeai o firma de contabilitate cu care sa lucrezi mai ales pe baza recomandarilor rudelor sau prietenilor.

Aflai adresa si te duceai personal la biroul acesteia, dupa un telefon dat in prealabil.

Daca iti placea atmosfera de acolo, daca angajatii pe care ii intalneai la firma de contabilitate respectiva pareau simpatici, daca simteai ca exista un feeling intre tine si ei, semnai un contract de prestari servicii pe o perioada de timp determinata si… asta era!

Acum insa, au aparut noi si noi firme de contabilitate, cu website-uri de prezentare online care de care mai atragatoare, asa se face ca totul a devenit ceva mai nebulos, dat fiind si numarul mare de oferte al acestora care te imbie ca sa le alegi.

Cum selectati o firma de contabilitate buna?

Ar trebui ca sa fiti atenti la urmatoarele aspecte generale:

– contabilii ce activeaza in cadrul firmei respective sa fie membri CECCAR activi;

– in contractul de prestari servicii sa fie specificat clar faptul ca activitatile se vor realiza de catre personalul autorizat conform legii;

– ideal ar fi ca sa lucrati in principal doar cu un anume specialist din cadrul firmei de contabilitate pe care ati ales-o, mai exact cu cine semnati, pentru ca acel contabil va ajunge ca sa cunoasca in detaliu afacerea dvs. si o sa fie in masura astfel ca sa va dea cuvenitele sfaturi rapid, fix la momentul cand o sa i le cereti; nu acceptati ca sa fiti pasati de la unul la altul, precum o minge de fotbal, deoarece business-ul dvs. va avea de suferit!

– persoana cu care veti lucra trebuie ca sa aiba capacitate de sinteza si de reactie fulgeratoare, sa va ofere solutii viabile la problemele financiar-contabile ce vor aparea, rezolvari dintre care sa o alegeti pe aceea pe care o veti considera cea mai oportuna intr-o situatie data in clipa aceea;

– sa cunoasca foarte bine softurile financiar-contabile, deoarece vremea contabililor cu manecute de care amintea Caragiale in scrierile sale a trecut demult;

– specialistul contabil e obligatoriu sa fie de o integritate deosebita, sa pastreze confidentialitatea datelor pe care le va afla despre firma dvs., sa nu va vanda concurentei, sa nu aiba intentii ascunse care va pot conduce la pierderi majore, ba chiar si la faliment, in ultima instanta.

La firma de contabilitate Contello lucreaza oameni entuziasti, capabili ca sa va ajute in mod profesionist, datorita experientei pe care o au,  gata oricand ca sa puna umarul la cresterea afacerii dvs., prin oferirea de servicii performante care sa conduca la maximizarea profitului obtinut si la reducerea substantiala a costurile, in conditii de deplina legalitate.

Folosind programe informatice de ultima ora, avand o mare disponibilitate la dialog, veti face o alegere inteleapta daca veti dori ca sa lucrati cu cu specialistii Contello, deoarece ei sunt demni reprezentanti ai modului modern de a presta servicii de contabilitate si pot asigura o dezvoltare fulminanta a afacerii dvs., fara piedici majore de natura fiscala, in aspiratia pe care o aveti de a obtine in mod corect, respectand legislatia in vigoare, un profit cat mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *