Army of the Dead: orgia sângeroasă a lui Zack Snyder

La 17 ani dupa Dawn of the Dead, Zack Snyder revine la subiectul zombii cu filmul Army of the Dead, disponibil incepand cu 21 mai pe Netflix. Actiune, umor, hemoglobina, toate acestea sunt ingredientele pe care se bazeaza noul film al lui Zack Snyder.

Este probabil unul din cele mai asetptate filme de abonatii Netfix tinand cont de faptul ca trailerul lansat de ceva vreme era deja promitator. Merita sa fie vizionat acest film cu zombie cu un buget colosal, de numai putin de 90 de milioane de dolari?

In privinta scenariului, trebuie sa spunem ca acesta din urma este unul cat se poate de clasic: un grup de mercenari este angajat de un miliardar japonez pentru a recipera suma de 200 de milioane de dolari, suma aflata intr-un seif situat intr-un cazino din Las Vegas.

Problema este ca orasul este infestat de zombii insetati de sange si armata vrea sa arunce orasul in aer cu ajutorul unei bombe nucleare in urmatoarele 48 de ore. Drept urmare, grupul de mercenari nu are prea mult timp la dispozitie pentru a recupera suma de bani…

Se pare ca acesti zombii nu sunt orice fel de zombies, sunt mai speciali. Aici, “specia” a evoluat, se deplaseaza mai rapid si isi cer dreptul de a vagabonda mai mult sau mai putin linistiti pe faimosul Strip. Pericolul este insa prezent si echipa condusa de Dave Bautista va realiza rapid acest lucru.

Scenele de actiune sunt extrem de bine realizate pentru un rezultat vizual extrem de frumos. Insa actiunea nu face totul, filmul se bazeaza in egala masura si pe umor, in special pe personajele interpretate de Omari Hardwick si germanul Matthias Schweighofer. Distributia o include si pe Ella Purnell, o actrita excelenta.

Nu va ramane decat sa va inarmati cu popcorn si sa savurati acest film cu o durata de 2 ore si 30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *