Ai trecut de vârsta adolescenței și ești conștientă de puterea ta și farmecul emanat. Ști că o femeie adevărată este o femeie ce reușește să aibă totul, carieră, un bărbat alături și un viitor frumos. Acest termen de femeie adevărată de cele mai multe ori se împletește cu cel de femeie seducătoare, o lady ce știe cum să se folosească de farmecul său pentru a fi mereu în avantaj.

O astfel de femeie are alături un întreg arsenal de frumusețe ce o ajută la greu. Aceste obiecte sunt cele ce nu trebuie să lipsească unei femei ce vrea totul:

Ruj Roșu Pentru Zile Negre

Femeile frumoase au mereu acasă o colecție de rujuri roșii sau cel puțin unul care le reprezintă. Pentru o lady seducătoare rujul roșu este ca o siglă, îi îmbracă personalitatea în culoare și buzele evident. Nu cred că există prea mulți bărbați care să nu se lase fermecați de niște buze roșii frumos conturate. De peste 100 de ani rujul roșu și seducția sunt sinonime. Găsește acea nuanță de roșu care ți se potrivește și poart-o cu tine mereu, va face din tine o apariție răvășitoare.

Lenjerie Fină De Mătase Neagră

Perioada cu lenjerie amuzantă cu inimioare și floricele a apus de mult. Ști câtă încredere îți va oferii o lenjerie fină și de calitate? Imens de multă. De cele mai multe ori pe piele mătasea se simte cel mai bine, chiar și acasă când te pui la somn alege o pijama din mătase, te vei simți altfel. Alege-o pe cea de culoare neagră, de fiecare dată când ai ocazia, va face din tine un mister ce trebuie elucidat de către partener.

Parfumul Tău De Suflet

O femeie seducătoare are un parfum la fel de seducător precum imaginea sa. Parfumurile florale și dulci sunt interesante dar nu seducătoare. Alege un parfum oriental, dacă te reprezintă și îți place, te va scoate din anonimat la orice întâlnire. Parfumul va devenii sinonim cu tine, acel miros ce îi face pe ceilalți să se gândească la tine instantaneu.

One Reply to “Arsenalul Unei Femei Seducătoare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *