Categories
Internet

ASUS RoG Swift PG348Q – Un monitor de gaming bun

Daca aveti mai multi bani pe care va doriti sa-i investiti intr-un set-up reusit de gaming atunci puteti sa aveti in vedere un monitor excelent si anume un ASUS RoG Swift PG348Q. Acest monitor este unul ultrawide care este bun pentru sesiunile lungi de gaming, dar si pentru munca voastra de zi cu zi. Daca acesta nu ar fi atat de scump, el ar deveni cu siguranta, intr-un timp destul de scurt, un adevarat best-buy. Trebuie spus ca monitorul este mare si inainte de a-l cumpara, va trebui sa va asigurati si ca aveti unde sa-l puneti. Vorbim aici de o latime a monitorului de 80 de cm, iar cu piciorul atasat, el ocupa cam 29.7 cm din birou.

Look-ul este putin futurist, acesta fiind unul de gaming. Are cateva tente de gri si oranj. El nu are un design chiar exagerat, dar nu este nici unul plictisitor si simplu. Aspectul sau este undeva la mijloc, de aceea ar putea fi o solutie pentru voi. Piciorul monitorului proiecteaza logo-ul Republic of Gamers pe masa. Bine, aceasta proiectare se poate opri, dar daca va veti dori, veti putea lasa aceasta proiectare pornita. Paanoul se va roti la stanmga, dar si la dreapta foarte usor. De asemenea, se va putea regla inaltimea in functie de nevoiile pe care le veti avea.

In partea dreapta a monitorului se gasesc mai multe butoane fizice, care sunt necesare pentru a umbla in setarile sale. Puteti alege astfel diverse setari de imagine si veti putea vedea chiar si intensitatea filtrului blue light. Nu veti avea dificultati in a modifica luminozitatea asa cum va veti dori. Acest produs are o rezolutie de 3440 x 1440 pixeli, lucru ce il face sa fie aproape un monitor 4K. Adancimea pixelilor este de 10 bits. Avand in vedere ca vorbi despre un LCD, monitorul este luminat din partea de spate. Monitorul nu va avea insa scurgeri de iluminare in timpul utilizarii. Singurele momente cand observati acest „bleeding” este atunci cand ecranul este complet negru.

Timpul minim de raspuns al monitorului este de 5 ms, iar media sa este de 10 ms. El nu este chiar cel mai rapid monitor de pe piata, dar este perfect pentru gaming, precum si pentru shootere. Veti avea o experienta foarte placuta daca va veti decide sa va orientati catre acest monitor. El va va face sesiunile de gaming excelente si il veti aprecia mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *