Categories
Articole

Blogging-ul se practică cu pasiune

M-am apucat de blogging acum câțiva ani buni, dar nu am reușit niciodată să fac exact ceea ce mi-ar plăcea pentru că nu reușesc să fiu constant în ceea ce fac și prefer să învăț cât mai multe lucruri despre mai multe nișe în același timp.

Îmi propun de la an la an, de la lună la lună și de la zi la zi să mă apuc să fac blogging în adevăratul sens al cuvântului, dar de fiecare dată intervine câte ceva care mă abate de la drum. Dețin un blog personal pe care mi-ar plăcea să scriu zilnic, să fiu influent și să am o comunitate stabilă, dar nu-mi fac timp nu pentru că nu aș avea, ci pentru că nu sunt destul de organizat pe cât aș vrea să fiu. Subiecte sunt, inspirație am, dar lenea este câteodată mai puternică decât orice altă stare simțită de mine.

Dacă atunci când am descoperit această practică minunată din mediu online preferam să-mi deschid cât mai multe bloguri fără un hosting plătit, acum am ajuns să înțeleg că anumite servicii trebuie a fi cumpărate pentru că altfel nu dai dovadă de profesionalism și eventualii clienți nu te vor lua în considerare niciodată atunci când vor să facă o anumită campanie cu bloggeri. Am ajuns de-a lungul timpului să fiu destul de cunoscut pentru articolele mele și mi-ar plăcea să produc mai mult conținut de calitate astfel încât cititorii mei să nu se mai dezobișnuiască din a-mi citi blogul.

Sunt într-o continuă schimbare în acest moment și reflectez destul de des la lucrurile scrise mai sus. Nu pot promite, dar cu siguranță voi reveni la un moment dat în blogosferă cu un blog care a stârnit destul de multe reacții la un moment dat, dar care a fost ușor-ușor uitat de această lume minunată a blogosferei datorită lipsei de perseverență de care dau dovadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *