Categories
Articole

Bucle Perfecte La Tine Acasă

Fie că suntem posesoarele unui păr lung sau din contră avem un păr mai scurt, odată la câteva zile simțim nevoia să abordăm un look diferit iar asta ne duce cu gândul la cum ne aranjăm părul. Coafura cea mai dorită de absolut toate femeile este aceea ce implică bucle. Fie unele perfect aranjate sau neglijente și rebele, buclele ne încântă în fiecare zi în care le purtăm.

Problema cu această coafură este felul în care o realizăm. Poate părea greu, mai ales dacă suntem posesoarele unui păr drept natural, însă metodele sunt atât de diverse încât sigur se găsește una și pentru părul nostru. Acestea sunt metodele prin care ne putem face bucle, cu cele mai multe rezultate:

Buclele Cu Placa De Îndreptat Părul

Femeile au decis. Cele mai ușor de realizat bucle sunt cele făcute cu placa de îndreptat părul. În funcție de plăcuțele de ceramică ale plăcii poți obține bucle mari și voluminoase sau bucle mici și îndrăznețe. Metoda este foarte simplă, trebuie doar să iei o șuviță de păr și să o răsucești în interiorul plăcii de păr. Apoi mergi pe toată lungimea părului până la vârfuri. Și gata.

Buclele Realizate Cu Ondulatorul

Acest fel de a realiza bucle ar trebui să fie primul la care se gândește orice doritoare de bucle însă se pare că buclele cu placa sunt mult mai în vogă. Cu ondulatorul pe de altă parte, bulele sunt mult mai ușor de realizat. Metoda este asemănătoare, tot pe principiul încălzirii ceramice funcționează și ondulatorul.

Dezavantajul constă în faptul că poți realiza doar o singură mărime de bucle cu un singur fel de ondulator. Însă pe piață, există atâtea feluri de astfel de instrumente încât îl poți achiziționa de la bun început pe cel care te reprezintă mai mult.

Buclele Cu Bigudiuri

Aici există o sumedenie de forme și feluri de bucle pe care le poți realiza cu bigudiuri. Sunt acele bigudiuri mari, cele mici sau cele elastice. Contează modul în care vrei să arate buclele tale. Procedura nu este deloc complicată dar pentru ca rezultatele să fie cele dorite ar fi bine ca părul să fie umed atunci când aplicăm bigudiurile. În plus dacă vrei un efect ca la salon poți opta pentru bigudiuri calde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *