Care sunt lucrurile care nu te lasă să slăbești?

Ştiai că atunci când vrei să slăbeşti cât mai eficient, mai uşor şi mai durabil este foarte important să cunoşti originea problemei, să ştii ce a declanşat-o pentru a o rezolva mai bine?

Atunci când vei ajunge să descoperi care sunt lucrurile care te îngraşă şi care te împiedică să slăbeşti vei reuşi cu siguranţă să tratezi această problemă dintr-un unghi diferit. Să vedem însă care sunt acestea.

Retenţia de apă. Retenţia de apă care se poate defini drept o acumulare excesivă de apă în ţesuturi este unul din principalii factori ai celulitei. Este cea care poate afecta o siluetă armonioasă mărind de exemplu nivelul de grăsime localizat la nivelul abdomenului, ducând la apariţia de colăcei care pot da un aspect diform pielii. O alimentaţie echilibrată, bogată în fibre şi slabă în sare poate fi de mare ajutor.

Ronţăitul dintre mese şi excesul de zahăr. Ronţăitul dintre mese mai ales al dulciurilor, nu te va lăsa în mod evident să slăbeşti. Dar şi consumul excesiv de zahăr. Consumă alimente cu un indice glicemic cât mai scăzut, bea cât mai multă apă şi prepară mese slabe în calorii. Sau mai poţi consuma alimente care alungă senzaţia de foame precum mărul sau portocala atunci când îţi este foarte foame.

Un regim slab în fibre. O proastă digerare a alimentelor poate contribui şi ea la luarea în greutate. În acest fel se va favoriza stocarea de grăsime în celule şi vei suferi din cauza balonărilor, a spasmelor şi a constipaţiei. Soluţia- o alimentaţie bogată în fibre, adică foarte multe fructe şi legume.

O alimentaţie nesănătoasă. O alimentaţie în care nu se regăsesc elemente nutritive este principala cauză a îngrăşării. Atunci când consumi alimente prea grase, prea dulci sau cu un conţinut mult prea ridicat de sodiu, vei stoca grăsimea, vei favoriza retenţia de apă şi vei suferi şi de boli precum diabetul.

Un comentariu la „Care sunt lucrurile care nu te lasă să slăbești?

  1. Rear Window 1954 pe 123movies

    Alfred Hitchcock e pur si simplu genial,e un film care creaza cateva stari care nu le pot descrie,scoate la suprafata conditia umana,chiar nu am cum sa dscriu acest film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.