Categories
Articole

Care sunt piesele vestimentare in care va trebui sa investesti in noul sezon?

Nuante de galben peste tot, volanase, dungi, buline sau flori… cum ar fi sa te pui la curent sau sa porti deja de pe acum cele mai frumoase piese vestimentare in voga pentru noul sezon?

Chiar daca temperaturile de afara nu ne permit inca sa purtam picioarele goale sau piese vestimentare cu manecile scurte, asta nu inseamna ca nu ai ce purta pentru a fi cea mai frumoasa asteptand primavara.

Care sunt piesele vestimentare in care trebuie sa investesti neaparat?

– o salopeta. Este sicul absolut pentru noul sezon. Cu pantaloni scurti sau lungi, cu un stil army, din denim, din piele ecologica, sic sau cool, salopeta este piesa vestimentara de care ai nevoie in 2017.

– piese vestimentare cu o lungime midi. Aici intra atat fustele si rochiile, cat si pantalonii sau salopetele. Lungimea midi este o lungime care nu are cum sa se demodeze.

– o camasa. Casual, cool, si, foarte trendy sau foarte romantica, cu imprimeuri sau de un alb imaculat, camasa nu are cum sa ne faca sa ne plictisim de ea. Va detrona tricoul in nou sezon si se va purta chiar peste tot. Dar daca vrei sa fii cea mai trendy si cea mai cool alege un model usor oversize pe care sa il porti la blugi.

– dungile. In acest an, dungile vor fi din nou peste tot. Fine, late, mici, mari, colorate sau bicolore, orizontale sau verticale, nu prea conteaza. Sunt cele mai trendy.

– volanasele. Iata minunatul detaliu de care au nevoie toate tinutele tale. Dar volanasele sunt in noul sezon nu doar pe bluze sau camasi, ci si pe pantaloni sau fuste.

– talia inalta. Pantalonii si fustele sezonului au talia inalta marcata de cele mai frumoase curele.

– galben peste tot. Chiar daca verdele greenery este cea mai frumoasa culoare a anului 2017, se pare ca galbenul este favoritul designerilor.

– imprimeurile. Chiar vei avea de unde alege. Pe langa dungi, buline sau flori, imprimeul wax va fi si el peste tot.