Ce spune forma ochilor despre personalitatea ta

Ochii sunt oglinda sufletului. Ochii ne permit să vedem, să simțim și să cunoaștem latura ascunsă a unei persoane. Dezvăluie o mare parte din emoțiile și sentimentele noastre. Ochii nu mint niciodată. Este de ajuns să privești o persoană în ochi pentru a stabili o anumită intimitate cu respectiva și să o cunoști mai bine. Te-ai întrebat vreodată ce spune forma ochilor despre personalitatea ta?

Ochii căzuți. Această formă a ochilor indică faptul că ești o persoană riguroasă, implicată și curioasă dar și o latură fragilă și sensibilă. Te dedici trup și suflet unei cauze. Ești mereu în căutare de echilibru și armonie, îți dorești să te împlinești atât pe plan personal cât și pe plan profesional.

Ochii mici stau mărturie asupra faptului că ești o persoană rezervată, visătoare. Te complaci în singurătate. Ești o persoană matură, determinată, stăpână pe sine. Știi ce vrei de la viață, ești optimist și riguros.

Ochii îndepărtați. Dacă ai ochii relativ îndepărtați, ești o persoană pasională, creativă, debordezi de energie. Nu îți este teamă de provocări deoarece acestea îți permit să îți realizezi visele mărețe. pasiunea este cea care te ghidează în viață.

Ochii migdalați. Ești o persoană cunoscută pentru energia ta, curiozitatea intelectuală și aura plină de mister. Ai încredere în propriile forțe însă ești destul de imprevizibil. Ai tendința să îți subestimezi propriile forțe și capacități ceea ce îți îngreunează luarea deciziilor. Ești o persoană autonomă și eficientă.

Ochii rotunzi sunt indicele inteligenței și misterului. Persoanele cu ochii rotunzi sunt minuțioase, perfecționiste și implicate total în tot ce fac. O combinație perfectă între entuziasm și inteligență. Însă, din păcate, acest gen de persoane se lasă conduse de aroganță și mândrie, un lucru deloc pe placul persoanelor din anturajul lor. Asta nu îi împiedică să rămână focalizați asupra proiectelor și obiectivelor personale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?