Cele mai bune seriale marca Netflix

Netflix este o platforma de streaming online, care si-a facut aparitia pe piata in Romania in 2016, iar de atunci pasionatii cinefili au inceput sa o foloseasca atat pentru a urmari seriale, cat si filme online subtitrate. Pe langa faptul ca aceasta platforma se ocupa de distribuirea diferitelor productii, exista si filme marca Netflix, toate fiind de calitate, atat din punct de vedere al imaginii, cat si al jocului actoricesc. Mai jos exista o lista a celor mai bune seriale produse de Netflix!

Master of None

Acest serial il are in centrul actiunii pe Dev, un tanar actor din New York, care are 30 de ani si care se confrunta cu probleme pe care le-ar putea avea oricine. Ceea este interesant in povestea din „Master of None” este modul in care sunt prezentate toate actiunile personajului principal: umorul se imbina excelent cu situatiile dramatice, tinand pe toata lumea cu sufletul la gura.

Glow

Glow face parte tot din lista de seriale online marca Netflix, fiind o productie care surprinde prin actiunea inedita, presarata cu mister, suspans, dar si umor. Personajul principal, Ruth este intruchipat de actrita Alison Brie. Din pacate, Ruth are probleme in a-si gasi o slujba in Hollywood, in anii ’80. Viata ei se schimba atunci cand este selectata sa apara intr-o emisiune TV de wrestling intre femei. Adevarul este ca niciuna dintre femeile alese pentru show-ul de televiziune nu are experienta in ceea ce priveste acest sport, ceea ce face actiunea si mai amuzanta! Lucrurile se schimba pe parcurs, iar emisiunea ia un alt curs. Pasionatii de seriale couchtuner vip pot afla ce se intampla in continuare daca urmaresc „Glow”!

The Keepers

Serialul tip documentar urmareste firul mortii lui Cathy Cesnik, o calugarita care a predat la un moment dat la un liceu catolic aflat in Baltimore. Tanara dispare misterios in luna noiembrie a anului 1969, iar doua luni mai tarziu este gasita fara suflare. Cazul intra in atentia Politiei abia in anii ’90, atunci cand o fost eleva careia Cesnik i-a predat sustine public faptul ca a fost abuzata sexual de catre unul dintre cei mai influenti preoti din Baltimore.

Dear White People

„Dear White People” a aparut in 2017 si este considerat a fi una dintre cele mai bune productii marca Netflix. Serialul graviteaza in jurul unor elemente sociale importante, cum ar fi diferentele culturale, sociale, politice, dar si in jurul a ceea ce inseamna rasismul si cum se manifesta el. Intreaga actiune are loc intr-o importanta universitate. Aici majoritatea studentilor sunt caucazieni. Cum vad ei lumea si cum se pozitioneaza intr-o societate in care se imbina toate elementele mentionate mai sus? Raspunsul poate fi aflat doar prin urmarirea serialului.

Lista celor mai bune productii marca Netflix nu se opreste insa aici. Printre titlurile care mai merita atentie se numara si „The Santa Clarita Diet”, „The Crown”, dar si „Black Mirror”. Netflix a produs de-a lungul timpului filme si seriale pe placul tuturor, unele fiind comedii, iar altele drame. Cei care vor sa se bucure de tot ce are de oferit platforma de streaming pot chiar sa-si faca un abonament lunar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.