Cele mai bune seriale scurte cu mistere care îți vor atrage atenția

Exista numeroase seriale scurte pe care le poti privi in streaming atunci cand vrei sa ajungi la final foarte repede, dar fara sa scrifici insa povestea, personajele sau nivelul de divertisment, chiar si calitatea.

Dar serialele care ne prezinta un suspans sunt cele care ne atrag atentia, poate pentru ca stim ca un nou detaliu ne va atrage atentia si ne dam seama ca lucrurile nu sunt asa cum ne imaginam.

The White Lotus. O vacanta de cosmar. Este un mini-serial care se desfasoara intr-o statiune de lux din Hawaii, unde un grup de vizitatori vor sa petreaca vacanta mult visata, dar unde lucrurile nu se petrec exact asa cum au prevazut.

Hit&Run. Este serialul eveniment al creatorilor de la The Killing si Fauda. Povestea incepe la Tel Aviv cu un ghid care se casatoreste cu femeia visurilor sale, o dansatoare. Aceasta merge la New York pentru o auditie la un prestigios balet, dar in drum catre aeroport este lovita de o masina. Sotul sau incepe repede sa banuiasca faptul ca acesta nu a fost un accident…

Fatma. Este unul din cele mai bune seriale 123movies go de pe Netflix si este unul turcesc. Fatma isi cauta sotul disparut dar nimeni nu vrea sa o ajute intr-o tara unde femeile singure nu prea au oportunitati, siguranta sau ajutor. Din acest motiv devine cea mai neasteptata si violenta criminala.

Cruel Summer. Un thriller brutal de pe Amazon Prime care prezinta 3 veri din anii ’90 cand o adolescenta este rapita si alta profita pentru a deveni cea mai populara fata din liceu. Misterul isi schimba perspectiva la fiecare episod.

Gone for Good. Este un serial francez, o adaptare dupa Harlan Cobern, la 10 ani dupa disparitia fratelui sau, Guillaume incepe sa faca o Ancheta dupa ce si iubita sa a disparut si descopera o multime de secrete sumbre pe care familia si prietenii i le-au ascuns.

Clickbait. Este un serial nou care te va face sa te indoiesti de persoanele pe care le cunosti. Nick, care dispare brusc devine si o victima si pare vinovat de multe lucruri groaznice iar familia sa ajunge sa se intrebe daca este persoana care pretinde sa fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *