Categories
Articole

Cum Alegem Parfumul Potrivit

Adorăm modul în care ne simțim când îl purtăm, stare de bine pe care ne-o induce, siguranța și farmecul creat. Și toate acestea într-o singură sticluță. Da, vorbim despre parfum.

Între noi și parfumul nostru preferat există o relație ce rezistă ani și ani. Poate l-am găsit cu greu după multe căutări sau a fost dragoste la prima vedere, însă el a rămas mereu acolo, pentru noi, să ne umple ziua cu aromele sale. Nu contează marca, prețul și nici magazinul de unde l-am procurat, important este felul în care ne simțim atunci când îl purtăm.

Dacă parfumul pe care îl aveți nu vă trezește un sentiment de bucurie, atunci în mod clar încă nu v-ați găsit aroma potrivită. Iată câteva sfaturi ce vă vor ajuta în călătoria spre găsirea parfumului perfect.

Care Este Parfumul Potrivit?

Răspunsul ar trebui să fie unul extrem de simplu, urmându-ne simțurile, cele olfactive. Oricât de mult ne-ar plăcea sticluța unui parfum, important este mirosul. Chiar dacă suntem mai mult decât încântați de felul în care arată sticluța, dacă mirosul nu se potrivește cu personalitatea noastră, nu merită cumpărat.

Fiecare suntem diferiți iar gusturile noastre sunt unice, la fel și parfumul care ne reprezintă, trebuie adaptat gusturilor și felului nostru de a fi. Dacă adorăm mirosurile dulci, aromele de trandafiri, cele florale, orientale cu scorțișoară sau aromele tari, acest lucru se întâmplă deoarece aceste arome se potrivesc cu noi, cu pielea și corpul nostru.

În primul rând trebuie să aflăm ce ne place, care este aroma caracteristică nouă, florală și delicată sau orientală și misterioasă. Iar dacă știm deja, primul pas este făcut. Nu trebuie să alergăm prin magazine, după fiecare sticluță care ne cucerește vederea ci trebuie să ne uităm la acele parfumuri care conțin aromele caracteristice nouă.

Ce Facem Când L-am Găsit?

Dacă credeți că l-ați găsit, ar trebui să îl și procurați. Însă, întâi de toate, ar trebui să urmați câțiva pași ce vă asigură că el este alesul. În primul rând aplicați-l pe piele, este mult mai sigur decât cu cartonașele deoarece fiecare parfum amestecat cu pielea noastră miroase diferit.

Nu folosiți o cantitate mare de parfum, îi va altera mirosul și nici nu mirosiți imediat după ce ați pulverizat. Ideal este să așteptați câteva secunde, abia atunci adevărata aromă o să iasă la iveală. Foarte important, nu amestecați prea multe parfumuri. Aromele o să se amestece și nu o să mai știți care este cel mai potrivit.

Dacă ați urmat toți acești pași, deloc complicați, și răspunsul la toate întrebările este unul pozitiv, acela este alesul. Trebuie cumpărat, iubit și purtat. Poate dragostea dintre voi va ține ani și ani sau poate până ce sticluța se va termina. Nu este nimic rău în asta, gusturile se schimba, la fel și noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *