Cum arată site-ul magazinului Altex și ce produse pot fi comandate de aici?

Altex reprezinta deja un brand in Romania, foarte multi oameni indreptandu-se spre acest magazin pentru a-si cumpara produse electrocasnice. Site-ul magazinului este structurat in functie de sectiunile pe care le pune la dispozitie clientilor, galbenul si rosul fiind culorile predominante de aici. Cum arata site-ul si ce produse pot gasi cumparatorii – aceste detalii se pot afla in randurile urmatoare.

Categorii
In primul rand, cumparatorii pot studia categoriile disponibile pe site, pentru a vedea care sunt obiectele de care au nevoie: Telefoane-Tablete, Laptop – Desktop – IT, Gaming – Jocuri – Jucarii, TV – Audio – Video – Foto, Climatizare, Electrocasnice mari, Electrocasnice mici, Apa – Espresso – Cafea, Cosmetice – Ingrijire personala, Ingrijire tesaturi, Produse de menaj, Smart Home – Iluminat Gradina, Auto – Moto – Velo – Sport: acestea sunt toate categoriile de pe site-ul altex.ro, care sunt disponibile in partea stanga a paginii Web. De asemenea, in partea de sus, pe bara rosie mai exista inca 4 categorii importante. Este vorba despre Catalogul cu produse, servicii, Finantare si Cariere.

Reduceri si promotii
In centrul paginii principale, clientii pot gasi intotdeauna slide-uri referitoare la promotii si reduceri. Astfel, ei nu trebuie sa caute foarte mult, avand totul la dispozitie chiar in fata lor!

Informatii utile
Imediat sub promotii si oferte, cei care studiaza site-ul altex.ro, pot gasi informatii utile despre transport, politica de returnare a magazinului, campania ,,de 2x diferenta”, dar si detalii despre extragarantie. Mai mult, in partea de jos a paginii Web pot fi gasite si informatii despre magazine, servicii, suporot client, dar si datele de contact care pot fi folosite de catre clienti atunci cand au nevoie.

Per ansamblu, site-ul este unul destul de simplu, insa este usor de utilizat, fiind disponibil pe orice tip de device. Fonturile si culorile sunt placute ochiului, iar categoriile sunt foarte bine definite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.