Categories
Articole

Cum să te descurci cu banii într-o situație dificilă

De fiecare data cand imi auzeam unul dintre prieteni spunand ca ”are probleme cu banii” si se gandeste tot mai serios sa intre pe un site de genul https://www.simplucredit.ro pentru a lua un imprumut rapid, il luam in ras si o va explic imediat din ce cauza faceam asta.

Am fost crescuta intr-o familie destul de ordonata, ca sa zic asa, din toate punctele de vedere. Parintii mi-au oferit educatie financiara inca de cand eram mica. Asa am invatat sa fiu atenta la toate cheltuielile pe care le fac, sa ma asigur ca imi sunt cu adevarat utile si sa pun o suma de bani deoparte in fiecare luna, astfel ca nu voi fi niciodata in situatia de a avea nevoie de un credit.

Aceasta strategie pe care am invatat-o inca de mica a functionat cu succes destul de multi ani. Mi s-a intamplat de foarte multe ori ca, la finalul lunii, sa fiu singura dintre colegele mele care inca mai avea bani in cont. Asta pentru ca eram zgarcita, zic ei, sau calculata, zic eu.

Anii au trecut si problemele vietii nu au intarziat sa apara. Majoritatea lucrurilor se rezolvau cu bani, asa ca rezervele mele financiare s-au dus incet si sigur, dupa fiecare ”lovitura” primita de la viata.

Strategia mea a functionat pana cand nu am mai reusit sa fac fata cheltuielilor neprevazute nici macar dupa ce mi-am golit tot contul de economii. Salvarea a venit cand o prietena, dupa ce i-am povestit cele intamplate, mi-a trimis link-ul https://www.simplucredit.ro/blog/credit-doar-cu-buletinul/ si mi-a recomandat aceasta institutie financiara nebancara.

Fiind in impas si simtind ca nu am alta scapare, am ales sa iau un credit rapid doar cu buletinul, pentru a depasi aceasta problema.

La inceput mi-am facut foarte multe griji cu privire la cum ma voi descurca pe parcurs, pana voi termina de achitat intreaga suma. Se pare ca lucrurile au mers bine si am reusit sa-mi platesc creditul fara probleme, astfel ca mi-am schimbat parerea dintr-una sceptica intr-una foarte buna despre acest tip de credite care pot ajuta pe oricine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *