Cum se poartă fusta lungă cu despicătură?

Vara este anotimpul ideal în care poţi purta cele mai frumoase modele de fuste lungi. Dar nu orice tip de fuste, ci cele care îţi permit să îţi dezvălui picioarele cu ajutorul despicăturilor. Nu îţi mai ascunde picioarele, dezvăluie-le!

Fusta lungă este cea care îţi poate flata silueta atât ziua cât şi seara. Îţi pune de minune silueta, fiind o piesă vestimentară forte, foarte plăcut de purtat atunci când temperaturile urcă în termometru.

Vei alege deci şi tu să porţi fusta lungă cu despicătură? Fire că alegi un model uni, cu motive, în nuanţe clasice sau fluo, iată câteva idei de a purta în această vară fusta lungă cu despicătură.

Fusta lungă versiune boemă. Toate modelee de fustă lungă au particularitatea de a te ajuta să obţii cele mai romantice ţinute. Pentru cea mai boemă atitudine, ar trebui să alegi să porţi un model fluid. Adaugă ţinutei o pereche de sandale tip gladiator, un maiou dar şi o geantă tip messenger cu franjuri pentru cel mai boem look cu putinţă.

Fusta lungă în versiune casual. Da, poţi obţine un look casual minunat cu ajutorul fustei lungi cu despicătură. Pentru asta ai nevoie de un model drept tip portofel pentru a veni şi cu o latură clasică. Completează această ţinută cu un tricou mai simplu şi cu o pereche de pantofi fără toc. Mocasinii, sandalele cu şireturi sau cele mai frumoase detalii, espadrilele sunt cea mai bună idee în acest sens.

Fusta lungă pentru o ţinută sexy. Fusta lungă cu despicătură poate să fie şi foarte sexy. O fustă mulată purtată alături de un top cropped şi de o pereche de sandale cu platforme te va ajuta să fii cea mai sexy. O seară în oraş cu prietenii este cea mai bună ocazie de a afişa acest look sexy şi extravagant.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?