Categories
Articole

De ce copilul tau trebuie sa invete limba engleza

Cand eram noi mici nu se punea asa mult accent pe limbile straine, insa cum tehnologia tot a avansat, limbile straine sunt tot mai cerute, in special engleza. Acum putem spune ca engleza nu mai este neaparat o limba straina, fiecare ne putem descurca in aceasta limba pentru a nu muri de foame intr-o tara vorbitoare a acestei limbi, iar multi merg acum spre asimilarea unor alte limbi, cum ar fi: norvegiana, olandeza, chineza, spaniola sau germana.

Totusi, ar trebui sa ne gandim si la cei mici, la copii, asa ca iata 5 motive pentru care elevii zilelor noastre trebuie sa invete neaparat limba engleza.

1. Va asimila mult mai bine limba engleza. Atunci cand suntem mai mici, creierul nostru asimileaza foarte multe informatii noi, asemenea unui burete. Insa cu timpul acesta se atrofiaza tot mai mult, iar daca am trecut deja de o anumita varsta si dorim sa ne apucam de o limba straina ne va fi mult mai dificil.

2. Nu va mai avea nevoie de meditatii pe viitor. Poate va trebui sa dea anumite examene in limba engleza, iar daca o va cunoaste inca de bebelus ca limba nativa nu va avea nici cea mai mica problema.

3. Va putea emigra daca acesta este visul lui. Daca va considera la un moment dat ca viata lui nu merge in directia potrivita in Romania, va putea in orice moment sa emigreze fara probleme ridicate. Totodata, se va putea angaja mul mai usor pentru ca deja va avea limba formata precum un nativ, iar acomodarea va fi rapida.

4. Va putea studia in strainatate. O facultate facuta in strainatate, poate la o universitate de tot la nivel mondial il va ajuta mult mai mult decat sa termine aici unde se pune mai mult accent pe diploma decat pe lucrurile dobandite.

5. Va putea face orice. Practic sa stii limba engleza il va ajuta in orice domeniu, atat ca si studiu, dar si pentru activitatile din timpul liber. Limba engleza deschide multe usi, iar daca copilul va invata aceasta limba inca de mic va fi foarte avantajat pe termen lung.