Categories
Articole

De ce este utila o camera de filmat montata in masina

A ajuns destul de greu sa te plimbi pe strazile de la noi din tara fara a avea cu tine un copilot, spun asta pentru ca sunt tot mai multe accidente, drumurile nu se prezinta tocmai asa cum ar trebui, dar mai ales, exista tot felul de pericole externe care te pot lua prin surprindere. Insa, cu o camera de filmat montata pe masina vei putea sa mai triezi din ele, asa ca, iata cateva motive pentru a iti cumpara o camera pentru masina.

1. Esti martorul acceidentelor din fata ta. Cum spuneam si mai sus, zilnic la noi in tara se intampla zeci de accidente, care mai de care mai complicat de explicat, iar la unele nici macar nu exista martori in viata care sa poata da explicatii cu exactitate. Insa, cu o camera montata pe masina vei putea demonstra si sa participi in calitate de martor in cazul in care vei avea nefericita placere sa iei parte la un accident.

2. Te scapa de situatiile neprevazute. S-a umplut la nivel mondial de o noua categorie de oameni care nu fac altceva decat sa traiasca din accidente. Spre exemplu, mergi linistit pe strada, cu viteza legala, iar la un moment dat te trezesti ca ai ceva pe capota. Astfel de cazuri sunt tot mai intalnite, iar ele sunt determinate de niste oameni care stau pe mariginea drumului si se arunca in fata masinii la momentul perfect pentru a nu mai putea frana. Astfel de cazuri se pot intampla si cu masina, atunci cand cel din fata scapa masina in spate iar vinovat fiind soferul lovit. Cu o camera de filmat montata pe masina poti evita foarte usor aceste evenimente total neplacute.

3. Poti demonstra ca ai fost sicanat in trafic. De multe ori te poti intalni pe strada cu niste soferi care sunt foarte agresivi si au impresia ca traiesc intr-un film de actiune american, insa uita ca sunt pe drumurile din Romania. Astfel, daca esti sicanat de un astfel de sofer in trafic, agresat, atat fizic cat si verbal, vei avea intotdeauna dovada asupra ta, fiind protejat din punctul acesta de vedere.