Categories
Articole

De ce este vara un anotimp frumos

Vara este foarte frumoasă pentru că este anotimpul timpului liber, pentru cei mai mulți dintre noi. Se mai spune că în acest anotimp, tinerii sunt în mediul lor, iar relațiile de dragoste se leagă cel mai bine. Este un anotimp frumos, plin de romantism și de distracții, așteptat de foarte multe persoane anual, trăit la intensitate maximă și regretat de majoritatea după ce se termină. Cele mai frumoase momente de la acest anotimp sunt nopțile pline de amintiri frumoase și intensitate. Noaptea, atunci când este vară, îndrăgostiții își pun cele mai sincere cuvinte, iar prietenii organizează cele mai zdravene petreceri. Îl mai putem numi și anotimpul fără grija zilei de mâine argumentând aceasta pe seama vacanței și a timpului liber.

De asemenea, tot în acest anotimp poți merge la mare, acolo unde distracția este la ea acasă, iar amintirile parcă se formează singure. Pentru cei mai romantici dintre noi, o zi de vară poate fi savurată și mai delicat, nu doar prin distracții nebunești. De exemplu, poți merge pe o plajă mai puțin frecventată de turiști, însoțit de o carte bună sau de o muzică liniștită. Cum îți poți imagina o dimineață pe malul mării, cu cartea ta preferată, cu pauze de muzică preferată și admirând marea liniștită și frumoasă.

Încă un aspect pozitiv al acestui anotimp este acela că putem purta haine mult mai comode, mult mai lejere, mai lipsite de greutate și cu siguranță, mult mai subțiri. Este comod să știi că te poți îmbrăca în câteva secunde și să te simți o zi întreagă comod în acele haine, fără să mai cari după tine, ori de câte ori ieși afară, geci, fulare sau mănuși.

Și ce este mai plăcut decât o natură care respiră, care trăiește, ca verdele pădurilor și ploile de vară care ne răcoresc și de care nu ne ferim dacă suntem prinși de ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *