Descoperă Birmingham, orașul din Regatul Unit

Îți dorești să descoperi un oraș din Regatul Unit pe care nu îl cunoști încă? Ce zici de un week-end în Birmingham? Al doilea oraș ca mărime din Regatul Unit atrage sute de turiști an de an. A devenit una din cele mai căutate destinații ale momentului. Peisajul industrial din Birmingham a fost renovat și modernizat. Descoperă principalele atracții din acest oraș.

Cadbury World. Situat în Bourneville, Cadbury World este un muzeu amuzant care te va teleporta în universul fantastic al Fabricii de Ciocolată a lui Charlie. O vizită îți va permite să afli mai multe lucruri despre Cadbury, o celebră familie de ciocolatieri. Familia Cadbury a avut parte de un început modest, în 1824, cu un magazin modest în cadrul căruia vindea cacao și băuturi cu ciocolată. Cu timpul, familia a reușit să revoluționeze fabricarea ciocolatei în Regatul Unit. Muzeul adăpostește expoziții interactive în care poți descoperi procesul fabricării ciocolatei.

Canalele din centrul orașului. O plimbare cu vaporul reprezintă cea mai bună modalitate de explorare a centrului orașului care adăpostește numai puțin de șase canale diferite. Această plimbare va dura în jur de o oră și vei descoperi un melanj de clădiri istorice și edificii cu arhitectură contemporană, martore ale evoluției orașului de-a lungul secolului.

Pământul de Mijloc. Cei din familia Cadbury nu sunt singurele persoane de renume mondial cu rădăcini în Birmingham. Celebrul scriitor J.R.R. Tokien și-a început călătoria în Birmingham. Autorul Stăpânului Inelelor și-a petrecut o mare parte din copilărie aici. Chiar dacă Noua Zeelandă adăpostește o mare parte din locurile în care a fost turnat filmul, la Birmingham, mai precis la moara Sarehole, autorul s-a simțit inspirat pentru a crea țara imaginară în care locuiau oamenii și alte rase humanoide.

Cartierul Bijutierilor. The Bull Ring este un centru comercial din Birmingham reputat în lumea întreagă pentru incredibila sa fațadă despre care se spune că ar fi încrustată cu diamante. Cartierul mai este cunoscut pentru faptul că adăpostește unul din magazinele Selfridges. Dacă vrei ceva mai romantic, Cartierul Bijutierilor este ideal. Un cartier vechi, de 250 de ani ce adăpostește peste 100 de bijuterii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?