Categories
Articole

Despre Pokemon Go

Jocul este disponibil acum in toate magazinele de aplicatii. Cu toate acestea insa, unii utilizatori mai au probleme cu downloadarea acestui joc.

Pokemon Go este un joc destul de recent lansat, ce a creat isterie in toata lumea, fiind foarte popular. In momentul de fata, multi utilizatori il joaca, iar obiectivul lor este de a aduna toti pokemonii disponibili in joc.

Pe 27 februarie 2016, franciza Pokemon si-a sarbatorit a 20-a aniversare, fiind una dintre cele mai vechi francize de jocuri din lume. Jocul Pokemon Go este valabil in momentul de fata si in Romania. Acest joc este bazat pe GPS, pokemonii aparand pe harta, iar obiectivul utilizatorului fiind acela de a-i prinde.

Pokemon este o abreviere de la Poket Monsters, iar franciza este una dintre cele mai cunoscute din lume, avand origini japoneze. Imediat ce te vei loga in joc, vei primi un instructaj de initiere de la profesorul Willow, ce te va ghida pentru a-ti atinge toate obiectivele.

Pentru a obtine un Pikachu in joc, va trebui sa te indepartezi de ceilalti trei pokemoni, adica sa mergi fizic in orice directie. Daca vei face acest lucru, un pokemon Pikachu va aparea langa tine si il vei putea prinde.

Cand un pokemon a aparut langa tine pe harta il poti prinde aruncand cu pokemingi. Pentru a reusi sa prinzi acest pokemon va trebui sa te chinui putin, dar in final, daca il vei nimeri cu mingea, acesta va fi capturat. Imediat ce ai capturat pokemonul, vei avea posibilitatea sa-l evoluezi.

Nu uita sa treci pe la Pokestopuri pentru a te alimenta cu pokemingi si cu portiuni de regenerare. Un alt lucru pe care il vei putea lua de la pokestopuri vor fi oua de pokemon. Pokemonii obtinuti de oua de 5 si 10 kilometri sunt mai puternici decat cei din oua de 2 kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *