Despre

Numele meu este Marieta, sunt o persoană deschisă și îmi doresc un stil de viață sănătos, deși nu prea reușesc să am mereu ordine în programul meu zilnic.

Consider că pentru a obține ceea ce îți dorești, ai nevoie de un scop, iar pentru a fi în măsură să ajungi cât mai sus, ai nevoie de ordine, liniște și disciplină în viața de zi cu zi.

Recunosc, mă abat des de la planurile mele și cu cât plănuiesc ceva mai în detaliu, practic… mă împiedic și nu reușesc să fac nimic din ceea ce mi-am propus.

Iubesc să călătoresc, să experimentez și să încerc lucruri noi, vreau să am la activ foarte multe lucruri pe care le fac pentru prima dată ca apoi să pot trage o concluzie în urma fiecărei experiențe.

Din punct de vedere moral, mă consider o persoană amuzantă, o prezență plăcută și o fire modestă. Țin foarte mult la principiile mele de viață și mă pot adapta și integra foarte ușor în orice mediu.

Prin intermediul acestui blog, am să vă dezvălui din secretele unui stil de viață sănătos, cele mai noi tendințe în materie de fashion, make-up și nu numai. Veți avea posibilitatea de a descoperi ceea ce vă doriți datorită diversității de categorii pe care am să vi le pun la dispoziție.