Fashion week – fusta lungă, un it-look și un must have

De la un an la altul, de la un sezon la altul, dacă există o piesă vestimentară care nu îşi pierde din alura sa splendidă, ei bine aceasta este fusta lungă. Toamna s-a instalat deja de ceva vreme, mercurul din termometre începe să coboare încet-încet….este deci sezonul ideal pentru a începe să porţi fusta lungă peste tot în tot felul de ţinute.

Deci cele mai înrăite fashioniste au găsit o ţinută ideală, adaptată timpului de afară care oscilează între soare şi cer înnorat. Cum se poartă fusta lungă în cele mai frumoase ţinute?

Fusta lungă clasică. Fusta lungă din dantelă este o piesă vestimentară extrem de sofisticată. Arată cel mai bine alături de un top simplu uni sau de o cămaşă din dantelă.

Fusta lungă cu pliseuri. Fusta cu pliseuri este una din cele mai frumoase modele de fuste ale noului sezon. Arată cel mai bine alături de o pereche de cizme din piele suede şi de o pălărie. Vei obţine cele mai delicate şi mai rafinate ţinute cu ajutorul ei. Dar arată cel mai bine şi alături de cele mai frumoase modele de bascheţi.

Cum se poartă fusta lungă cu imprimeuri? Chiar dacă este toamnă, asta nu înseamnă că nu poţi purta cele mai frumoase motive colorate.

Fusta lungă cu flori. Dacă florile şi vara îţi lipsesc deja, poţi purta şi toamna cele mai frumoase modele de fuste cu flori. Alături de un pulover uni lejer vei fi cea mai stilată.

Fusta lungă grafică. Fusta lungă grafică este mult mai uşor de purtat decât o rochie. Se poate purta foarte bine alături de un top cropped şi de bijuterie oversize. Vei obţine cel mai frumos look în tendinţe dacă vei alege un top cu talia înaltă. Cu motive originale sau mai geometrice vei face cu siguranţă senzaţie cu ajutorul ei.

Pe ce model de fustă lungă vei miza în noul sezon?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *