Categories
Articole

FIFA Mobile Soccer

FIFA Mobile Soccer este cel mai probabil un joc ciudat pe care cei de la Electronic Arts l-au scos in ultimii ani, care poate rula pe orice platforma pe care vi-o puteti imagina. Acest joc este definitia jocurilor de pe calculator ”FIFA”, dar de aceasta data jocul este pe mobil, ceea ce il transforma intr-o experienta frumoasa. Acest joc este testat pe Moto G4, este un joc gratuit in Play Store sau Apple Store si ocupa doar 100 MB avand in vedere ca este un joc foarte interesant cu o grafica relativ buna care te poate captiva ore intregi.

Pe langa jocul FIFA 17 normal interfata acestui joc pe mobil este total schimbata, in primul rand poti juca numai contra altor gameri ca si tine, dar este impropriu spus impotriva lor, pentru ca se joaca numai asincron. Practic, ca la jocurile Worms de pe mobil, eu joc doua reprize cu adversarul iar cine inscrie cel mai mult va castiga acel meci.

Repriza unui meci poate fi setata ca timp, putem avea 2, 3, 4 sau 5 minute o repriza, iar un meci poate ajunge maxim la 10 minute. Jucand doar in atac, adversarul odata ce prinde mingea o trimite spre jumatatea adversa si incearca sa scape de ea pentru a opri atacul inamicilor. Cand nu avem meciuri exista acele ”Drills” regasite in fiecare zi. Acestea prezinta un fel de antrenament care ne ofera recompense precum: bani, carti de joc si alte resurse care ne ajuta daca le colectam de fiecare data.

Avem penalty-uri, dribllinguri, lovituri libere si multe altele. Practic un fel de grinding zilnic. In plus avem si un energy meter ce ne permite sa jucam cateva meciuri apoi sa stam pe bara. Exista mai multe formatii ale jucatorilor 3-5-2, 4-3-3 sau 4-4-2 si multe altele deblocabile.

Cu toate acestea FIFA Mobile Soccer este un joc destul de reusit, chiar daca cei de la EA (Electronic Arts) s-au zgarcit in forjarea serverelor sale de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *