Fusta lungă – ghid de bună purtare

Vara dar și iarna, fusta lungă este una din cele mai frumoase piese vestimentare din dressing. Lejeră, evazată, tip tub sau gipsy, fusta lungă indiferent de model este cea care poate să îți pună cel mai bine silueta în valoare.

O piesă must have din dressingul anilor 1970, fusta lungă se reîntoarce în forță în vara anului 2016. O veste foarte bună pentru că este foarte ușor de purtat și te ajută să obții o mulțime de stiluri variate. Iată cum.

Fusta lungă, versiune retro. Fie că vrei sau nu, fusta lungă este un must have pentru un look retro șic reușit. Un model plisat, ușor evazat este cea mai bună idee. Negrul sau rozul, dar și nuanțele inspirate din stilul seventies precum portocaliul cărămiziu sau galbenul muștar te vor ajuta să fii cea mai șic și girly. O poți purta alături de un top din dantelă sau cu nasturi cu cele mai fine bretele, cu o cămașă cu guler rotund și cu pantofi lăcuiți sau cu vârful rotund.

Fusta lung[, versiune boemă. O fustă lungă din materiale fluide este perfectă în acest sens. Un model cu o croială dreaptă cu nasturi la nivelul taliei în nuanțe pastelate precum albastrul sau rozul te va pune cel mai bine în valoare. Dar și un model cu flori sau Liberty. De purtat alături de un top cu detalii dantelate sau cu volănașe. Balerinii sau sandalele cu șireturi pot completa de minune ținuta.

Fusta lungă, versiune sportswear. O fustă strech, tip tub din bumbac este alegerea perfectă. O poți purta la un top cropped sau la un maiou. Sau la o cămașa mai fluidă fără mâneci cu cele mai frumoase motive. În picioare? Nelipsiții bascheți. pune ținuta în valoare cu cele mai frumoase bijuterii și ești gata să cucerești jungla urbană.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?