Grey’s Anatomy și How to Get Away with Murder

Asteptand reintoarcerea serialelor tale preferate, descopera citind acest articol cateva spoilere cu privire la sezonul 6 din “How to Get Away with Murder” si sezonul 16 din “Grey’s Anatomy”.

Reintoarcerea sezoanelor noi ale serialelor tale preferate va avea loc cat de curand. Chiar daca vara pare deja incheiata, te poti consola numarand cate zile te mai despart de serialele tale preferate. De altfel, ar trebui sa notezi bine data de 26 septembrie la tine in agenda. Este data la care sezonul 6 din “How to Get Away with Murder” si 16 din “Grey’s Anatomy” revin in forta.

Pregateste-te deci pentru noi aventuri deoarece cele doua seriale foarte populare ale Shondei Rhimes promit sa te tina cu sufletul la gura.

Ultima data cand i-am vazut pe Meredith si DeLuca, una era fara slujba si celalalt in inchisoare. Acesti doi factori stresanti vor avea ramificatii majore pentru cuplu la inceputul noului sezon 16, cel putin asa a declarat Krista Vernoff. Aceasta a mai adaugat: « Jo, in ceea ce o priveste, va iesi de la psihiatrie pentru a trata multiplele traumatisme pe care le-a trait de-a lungul vietii sale ». De altfel, misterul care inconjoara disparitia lui Jackson va fi foarte repede lamurit in Season Premiere, dar situatia cu Maggie va avea nevoie de mai mult timp pentru a putea fi rezolvata.

Despre ei s-a declarat ca inca se afla intr-un loc destul de dificil dupa ce s-a spus ceea ce s-a spus in padure. Va trebui ca acestia sa continue sa isi exprime sentimentele cu privire la ceea ce s-a intamplat in acea calatorie inca multa vreme de acum incolo. In orice caz, fanii pot sa isi faca sperante in ceea ce il priveste pe Jackson in sezonul 16 al serialului.

How to Get Away with Murder. Chiar daca disparitia lui Christopher si a lui Laurel inca ramane o necunoscuta, un mister cu totul diferit si mult mai mare se va dezvalui de la inceputul pana la sfarsitul serialului. Pete Nowalk a dezvaluit ca va fi din nou, asa cum am fost bine obisnuiti, un flashforward in primul episod al noului sezon. Este un mister cu adevarat enorm, cel mai important de pana acum. Acest lucru ne va face sa urcam intr-un TGV inspre finalui serialului. In ceea ce o priveste pe Annalise, aceasta nu se va afla in cea mai buna stare sau in cea mai buna dispozitie dupa ce Laurel a disparut. Pe de alta parte, ancheta FBI cu privire la Annalise si a studentilor sai se afla in centrul preocuparilor in ultimele episoade. Stiu multe despre ei, asta e sigur. Intrebarea este daca au destule probe pentru a-i acuza pana la urma. Nu vor abandona insa totul si vor ocupa un loc foarte important in toate episoadele serialului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.