Categories
Articole

iPhone7 Și Rezistența La Apă

Dupa o indelungata perioada de asteptare, a fost lansat si noul iPhone, care a incercat sa revolutioneze intr-o oarecare masura piata telefoanelor inteligente. De cativa ani incoace, una dintre problemele principale a telefoanelor celor de la Apple, era data de faptul ca nu sunt rezistente la apa.

Odata cu aparitia telefoanelor care dispuneau de aceasta caracteristica din partea concurentei, era evident faptul ca oamenii isi doreau acest lucru si din partea telefoanelor lor, iar pentru a nu pierde in fata concurentei, cei de la Apple s-au conformat, lansand in premiera un iPhone rezistent la apa.

Chiar daca nu vine cu nimic original, aceasta caracteristica a fost ceruta de utilizatorii de iPhone din lumea intreaga, insa in ceea ce priveste luarea acestei decizii s-a ezitat o perioada indelungata de timp.

Dupa ce oamenii si-au achizitionat noile modele de iPhone, au inceput sa efectueze diferite teste pentru a verifica rezistenta la apa a acestor modele. Internetul fiind invadat de filmulete in care se verifica acest lucru.

In ceea ce priveste rezistenta la apa si la adancime, iPhone face o treaba destul de buna, functionand chiar si dupa ce a stat la adancimi mai mari de 5 metri. Un test cunoscut fiind acela in care un iPhone si un Samsung s7 sunt introduse in apa, treptat la diferite adancimi. In testul respectiv, verificandu-se daca un iPhone rezista mai bine ca un smartphone Samsung, lucru care s-a si dovedit in acel test, insa acest lucru depinde si de modelele testate, deoarece anumite modele pot avea si mici defecte din fabrica, iar momentan nu se poate ajunge la o concluzie foarte clara asupra acestui lucru.

Se pare ca noile iPhone-uri fac fata destul de bine apei, fiind suficient de etanse pentru a nu permite patrunderea apei. Cei care sunt clienti fideli Apple, privesc cu un usor amuzament aceasta noua caracteristica si de declara putin tematori, nefiind foarte convinsi daca sa intre sau nu cu noile lor telefoane in apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *