Categories
Articole

Jocul Pe Mobil Dan the Man

Cand detii un telefon foarte bun la gaming, inclusiv cu fata gamerului, vei vrea sa descarci un joc clasic, cum ar fi Dan the Man. Acesta este un joc excelent, disponibil in Play Store care a fost testat pe ASUS ZenFone 3 ZE520KL.

Cei de la Helfbrick Studios au realizat jocul, iar pedigree-ul e excelent, insa ei mai au si alte jocuri precum Fruit Ninja sau Jetpack Joyride. Dan the Man este un personaj clasic in stil Mega Man sau Mario, doar ca dispune de mai multe arme cu un aspect putin mai diferit. Stilul acestui joc aduce aminte unui joc pe nume Nintendo 64 si exista atat Story Mode care e destul de capabil, dar si Endless Survival Mode.

Odata ce joci mai mult timp acest joc poti debloca costume pentru personaj si sa actualizezi vreo 5 abilitati, iar in fiecare lupta vei intalni un ”Boss” care este greu de invins la fel ca in jocurile de pe vremuri.

Nivelele sunt foarte lungi, dar din fericire sunt si checkpoint-uri. Vazele care le intalnim pe parcurs trebuie sparte pentru a primi banut, dar sunt si tot soiul de arme deblocabile cand ne uitam la reclame. Dan the Man poate manui orice fel de arme, lansator de rachete, pistoale, mitraliere, dar poate da si cu karata, daca este nevoie.

Ca sa bati ”Bossul” trebuie sa faci upgrade, sa sari, sa dai cu pumnul, sa iei arma si sa tragi cu racheta. Este un joc captivant iar nivelele sunt din ce in ce mai grele, iar inamicii va pot coplesi, odata ce pierdeti de mai multe ori un nivel, insa odata ce ati jucat de mai multe ori un nivel il veti trece cu brio si va veti da seama ca nu a fost unul suficient de dificil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *