Categories
Articole

Jocul Pe Mobil LEGO Stars Wars The Force Awakens

In acesta vara a debutata cel mai asteptat joc pe mobil. Aceste este un nou joc LEGO ce are legatura cu universul Star Wars si anume LEGO Star Wars The Force Awakens. El si-a facut prezenta pe mobil dar si pe tableta, iar pe Android este gratuit, insa puteti juca doar primele capitole gratuit, apoi dupa cele 24 de misiuni daca doriti sa continuati jocul trebuie sa platiti 7 Euro. In ceea ce urmeaza, o sa va prezentam in ce consta jocul LEGO Star Wars The Force Awakens.

Un lucru remarcat de la prima utilizare a acestui joc este ca are o grafica excelenta. Aceasta versiune prezenta pe telefonul mobil aproape ca nu se diferentieaza deloc fata de cea pe consola. Povestea aplicatie este prezentata la fel, avem sectiuni de cover shooter, asamblam mecanisme, macarale, manete si tot felul de rampe si platforme din componentele LEGO. Sunt oferite si multiple variante de asamblare pe care le putem alege in functie de momentul respectiv.

Putem juca cu personajele din film Poe Dameron, BB8, Ren, Finn si nu numai. Avem si tromtrooperi care se impiedica si se fac de ras si Kylo Ren care este mai emo decat in film. BB8 se concentreaza pe colectarea energiei curente pentru a alimenta portile electrice si rezolva multiple puzzle-uri.

In general jocul este unul foarte simplu si intuitiv si va puteti bloca doar cand nu stiti ce sa asamblati la momentul dat. Isi fac aparitia si o gramada de dialoguri alaturi de muzica trademark. Vocile sunt cele originale ale actorilor regasiti in film, un lucru care ii bucura pe cei care au ales sa practice acest joc.

In concluzie, LEGO Stars The Force Awakens este un joc foarte reusit din punct de vedere al specificatiilor tehnice si al originalitatii actiunilor din film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *