Categories
Articole

Jocuri Clasice Care Merită Încercate

Exista o serie de jocuri clasice pe care fiecare jucator ar trebui sa le incerce macar o data in viata.

Primul din aceste jocuri este Quake. Fiind unul dintre primele jocuri din categoria FPS-urilor, acest joc a ajuns sa inspire numeroase alte jocuri foarte asemanatoare lui. Impreuna cu Doom si Wolfenstein, acest joc a reprezentat punctul de cotitura a jocurilor horror.

Jucatorii erau nevoiti sa se lupte pe parcursul a 30 de levele cu inamicii Quake pentru a salva omenirea si a opri invazia planetei. Datorita abundentei de elemente inspirate din franciza Doom, acest joc este unul de o foarte mare calitate, fiind alegerea optima pentru jucatorii ce doresc sa testeze jocuri clasice.

Alte jocuri pe care le puteti testa sunt cele din seria Hitman. Povestea personajului din Hitman, adica agentul 47 este una destul de sinistra, dar care face ca povestea jocului sa fie destul de interesanta. Acesta este un fost pacient al unui senatoriu, din care scapa ulterior, ajungand sa lucreze pentru Agentie. Acest joc ofera optiunea de a experimenta toate episoadele pentru a prinde numeroasele detalii ale povestii.

O alta serie de succes, cu un foarte rasunator impact este Seria Command and Conquer. EA a decis sa lanseze un pachet special cu ocazia aniversarii seriei, acesta continand numeroase titluri de exceptie cum ar fi Red Alert 2 sau Generals.

Titlurile seriei Command and Conquer se numara printre cele mai importante jocuri clasice, care ar trebui jucate macar odata in viata. Rome Total War este unul dintre cele mai cunoscute serii de jocuri de strategie ce s-a bucurat de un succes formidabil, fiind declarat de foarte multe publicatii jocul anului 2004.
Perioada de desfasurare a jocului este ascensiunea Republicii Romane, jucatorii fiind nevoiti sa utilizeze abilitatile lor diplomatice si militare pentru a obtine victorii in acest joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *