LG K5oS anunțat cu o cameră foto triplă și un ecran gigant

LG K5oS tocmai a fost anuntat cu o camera foto tripla si un ecran gigant. De fapt, LG a anuntat recent nu unul ci doua telefoane noi din gama mid range, facand parte din gama sa K, fiecare cu propriile sale specificitati din gama premium. Acestea au fost botezate K5oS si K4oS. LG K5oS este mai interesant datorita ecranului sau de 6,5 inchi si rezolutiei sale HD+.

Acest lucru face din el o veritabila tableta-telefon si aparatul dispune in egala masura de un aparat foto triplu in partea din spate compus dintr-un obiectiv principal de 13mpx, de un obiectiv ultra unghi-larg si un senzor pentru profunzime de 2mpx. De altfel, acest smartphone dispune de o camera frontala de 13 mpx, de o baterie mare cu o capacitate de 4000 mAh si de un procesor octa-core necunoscut pentru moment, de 3GB memorie vie si de 32 GB stocare interna, un loc pentru cardul micro-SD si, curios, rezistenta standard militara – MIL-STD-810 G ceea ce inseamna ca ar trebui sa fie mai rezistent decat majoritatea smartphone-urilor existente la momentul actual pe piata.

LG K40S este analog, chiar daca este mai putin puternic. Poseda in egala masura o rezistenta de nivel militar, la fel ca si K5oS si un procesor octa-core, 32 GB stocare, un slot pentru cardul micro-SD si o camera frontala de 13mpx. Insa, in ceea ce priveste memoria, va beneficia de 2 sau 3 GB RAM, nu se stie inca. Bateria este mai mica, cu o capacitate de 3500 mAh si ecranul este in egala masura mai mic, de 6,1 inchi, chiar daca are o rezolutie HD+.

In plus, K40S poseda in egala masura un aparat foto in minus in partea din spate fata de K5oS, nu va beneficia de cel de 2mpx. Insa poseda aparatul de 13mpx si cel ultra unghi-larg de 5mpx.

O lansare la IFA 2019. Cele doua telefoane LG sunt dotate cu un buton fizic dedicat apelarii Google Assistant, un senzor de amprente digitale in partea dorsala si un DTS :X3D Surround Sound, ceea ce le confera toate functionalitatile obisnuite pentru un telefon din gama mid range. Aparatele ar trebui sa fie lansate in luna octombrie a acestui an in culorile New Aurora Black si New Moroccan Blue. Inca nu vor putea fi achzitionate de oriunde, nu se stie inca cand vor fi lansate oficial si in Europa. Inca nu se stie cat vor costa insa se presupune ca vor avea preturi atragatoare. Ambele vor fi expuse in cadrul IFA 2019 ce va avea loc pe data de 11 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.