Avem o țară frumoasă ce te fascinează la orice pas, avem forme de relief variate și o mulțime de locuri minunate tocmai bune de vizitat. Dacă vrei să pleci în excursie în țară, România te întâmpină cu adevărate monumente naturale. Aceste locuri sunt unice în lume, nu vei mai găsii nicăieri asemenea edificii construite de natură, cel mai bun arhitect:

  • Cascada Bigăr

    A fost declarată ca cea mai frumoasă cascadă din lume și se află chiar în România, în județul Caraș-Severin pe cheile râului Nera. Cascada Bigăr se diferențiază prin forma sa deosebită și frumusețea ce te lasă fără de cuvinte.

  • Sfinxul

    Nu se știe cum a luat naștere acest magnific monument însă se știe cât de important este să îl vizitezi. Aflat în munții Bucegi, Sfinxul are o energie aparte ce te atrage ca un magnet. La fel ca vestita piramidă din Egipt, Sfinxul românesc este înconjurat de mister și povești cu tentă magică. Ține doar de voi să îl vizitați și să îi descoperiți secretele.

  • Ghețarul De La Scărișoara

    Aflat în interiorul pământului, acest ghețar subteran este cel mai mare din România și unic din foarte multe puncte de vedere. Poate vă gândeați că țara noastră nu mai are nimic ascuns, ei bine acest ghețar este dovada că avem o țară superbă. Dacă vă doriți să îl vedeți mai întâi va trebui să coborâți sub pământ, în peștera Scărișoara.

  • Delta Dunării

    Delta nu mai are nevoie de nici o descriere, este pur și simplu fascinantă. Cel mai tânăr pământ din România își schimbă înfățișarea de la o zi la alta, astfel că nu veți ajunge de două ori pe același pământ. Flora și fauna acesteia sunt unice în lume și ascund specii pe care veți dori să le cunoașteți.

  • Tunelul Dragostei

    În Caraș-Severin se mai află o destinație de vis, mai ales dacă mergeți în cuplu. Tunelul Dragostei este de fapt o rută abandonată de tren. Deasupra căilor ferate natura și-a arătat supremația construind un magnific tunel. Destinația începe să trezească interesul la din ce în ce mai mulți turiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *