Categories
Articole

Mobilă pentru dormitor

De obicei, oamenii tin sa incline spre nou. Spre o noua experienta de viata, spre noi prietenii, spre noi locuri, etc. Dar, in acelasi timp si casa noastra are nevoie de ceva nou. De exemplu, poate avem nevoie de mobila pentru dormitor? Tinand cont de faptul ca dormitorul este camera cea mai accesata si uitilizata dintr-o locuinta, acesta are nevoie periodic de schimbari. Schimbarile se pot datora faptului ca mobila pentru dormitor actuala este prea uzata, sau poate pur si simplu iti doresti altceva in spatiul tau personal. In general atunci cand alegi mobila pentru dormitor ai in cap foarte multe idei de design, de aceea, nu vei putea niciodata sa alegi mobilierul dupa placul tau, care sa fie exact cum trebuie si exact cat trebuie in camera ta. Atunci cand doresti ca amenajarea sau reamenajarea dormitorului tau sa aiba rezultatul scontat, trebuie sa iei in calcul cateva aspecte:

In primul rand alege mobila de dormitor potrivita stilului tau. Nu incerca sa alegi o piesa de mobilier doar pentru ca ai vazut asta la o prietena/prieten/ruda, etc. Daca este vorba despre un dormitor de cuplu, cu atat mai mult, dormitorul trebuie sa poarta amprenta si emotiile ambelor persoane. Cel mai potrivit ar fi sa realizezi un plan de amenajare, singur sau cu partenerul acolo unde este cazul, si sa notezi ce idei ai, ce spatiu ai la dispozitie si de asemenea, in ce buget te vei incadra.

Un alt aspect important este la mobila pentru dormitor este confortul si utilitatea. Gandeste-te de ce spatiu de depozitare ai avea nevoie in camera ta, ia in calcul cate persoane vor folosi acel spatiu de depozitare si ce anume va fi depozitat in fiecare spatiu, apoi alege mobila pentru dormitor conform acestor criterii.

Alele culoarea si geometria pentru mobila de dormitor in acord cu tonurile spatiului. Ia in considerare perdeaua, draperiile, geamurile, oglinzile si corpurile de iluminat. Mobila de dormitor trebuie sa fie in armonie cu acestea.

Atunci cand alegi mobila pentru dormitor de la Vento pune accentul pe pat. Patul este elementul cheie intr-un dormitor. Daca amenajezi un dormitor nou, achizitioneaza un pat potrivit pentru numarul persoanelor ce il vor folosi, de asemenea, un material foarte bun care garanteaza calitatea acestuia este PAL-ul. In cazul in care redecorezi si nu ai nevoie de un pat nou, ideal ar fi sa asezi patul vechi intr-o pozitie din care sa patrunda cat mai multa lumina naturala.

Indiferent de mobila pentru dormitor de care ai nevoie, aceasta trebuie sa transmiita stari, sentimente individuale si sa fie in armonie cu nevoile tale si ale familiei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *