Categories
Articole

Motive pentru care să folosești platforme de streaming

Romania sta bine la capitolul platforme de streaming online, oferindu-le cinefililor posibilitatea de a alege intre trei variante pentru a viziona filme online si seriale. Concret, iubitorii artei cinematografice pot alege intre Netflix, Amazon Prime Video si HBO GO.

Aceste platforme de streaming nu sunt accesibile de foarte mult timp pe piata de profil din Romania, cu toate acestea au reusit performanta de a aduna un numar foarte mare de abonati.

Avantajele pe care aceste trei platforme de streaming online le asigura sunt numeroase. Pentru a ne opri la doar cateva dintre acestea, le vom enumera pe urmatoarele:

Filmele si serialelele preferate pot fi vizionate chiar din confortul locuintei proprii

Un prim avantaj foarte important de care vor beneficia toti cei care se aboneaza la platforme de streaming este ca pot vedea de acasa toate filmele si serialele subtitrate preferate.

Bineinteles ca o astfel de abordare este deosebit de comoda. Vizionezi de acasa productiile care te atrag, fara a mai fi necesara vizita la cinematograf pentru a viziona filmele noi care apar.

Fara pauze cu reclama care “rup” din magia secventelor

Comparativ cu utilizarea unor site-uri de filme online sau TV, pe platformele de streaming online nu sunt rulate reclame in timpul productiilor cinematografice.

Astfel, persoanele care vor doar sa vada filmul preferat nu trebuie sa astepte sa se termine reclamele care apar chiar in momentul in care actiunea ii tine cu sufletul la gura – cand personajul principal se lupta cu inamicii sai, spre exemplu.

Abonamentele au un pret rezonabil

Toate platformele de streaming online enumerate anterior le propun cinefililor abonamente foarte convenabile. Concret, pentru Neflix un abonament lunar costa pana la 12 EUR – in functie de pachet.

Pentru Amazon Prime Video un abonament lunar se materializeaza in 3 EUR, un tarif fix pentru primele 6 luni si, ulterior, 8 euro/luna; iar pentru HBO GO abonamentul costa 3.5 EUR/luna, de la crearea contului si pana ce se renunta la acesta – daca este cazul.

Biblioteci extrem de bine aspectate

Fiecare platforma de streaming online detine pe langa filmele create de producatori de renume si productii proprii care vor face diferenta.

De asemenea, pe fiecare dintre cele trei platforme pot fi vizionate numeroase 123movies, filme si seriale, productii vechi sau productii extrem de noi.

Filmele si serialele pot fi vazute oricand

Pentru utilizarea platformelor de streaming online nu exista limita de timp, ci doar de starea celui care doreste sa vizioneze o productie cinematografica – o comedie pentru a-l binedispune, un film horror pentru a-l tine cu sufletul la gura s.a.m.d.

Singura conditie pentru a viziona filmele preferate este accesul la Internet. Spre deosebire de televizor, aici pasionatii de filme pot viziona productiile favorite oricand, fara sa mai depinda de o ora anume.

Dezvoltatorii platformelor de streaming fac upgrade constant la calitatea serviciilor, nivelul de dezvoltare fiind proportional cu numarul utilizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *