Nintendo Intenționează Să Lanseze 2-3 Jocuri Pentru Mobil

Daca Sony are de gand sa aduca 10 jocuri PlayStation pe mobil in perioada urmatoare exact asa cum a anuntat, atunci nici Nintendo nu sta degeaba si a promis ca va lansa 2-3 jocuri special pentru smartphone-uri pe an. Aceasta veste soseste dupa succesul lui Pokermon GO, dar si al lui Super Mario Run, chiar daca ambele sunt genul de jocuri care palesc rapid ca si popularitate dupa 2-3 luni.

Jocurile pe mobil pe care Nintendo doreste sa le lanseze sunt Animal Crossing si Fire Emblem, dar nu excludem nici noile lansari din universul Mario sau Pokemon. Pe langa astea speram si la o lansare de joc Zelda pe tablete si telefoane, chiar daca un titlu de genul ar fi ceva mai solicitate pentru hardware-urile prezente in aceste momente. Cert este ca deocamdata Nintendo se ocupa de portofoliul de jocuri pregatite pentru Nintendo Switch.

Japonezii doresc cel mai mult sa gaseasca o metoda ideala de monitorizare pentru ca publicul nu ar fi deloc multumit sa cheltuiasca 10 Euro pentru jocul Super Mario Run, iar pe de alta parte Pokemon GO nu a generat foarte multe venituri pentru Nintendo. Acestea pentru a cadea de comun acord cu cei care utilizeaza jocurile lansate de catre ei, au organizat un sondaj prin care intreaba gamerii cat ar fi dispusi sa plateasca pentru un nou joc Nintendo, deoarece doresc sa inteleaga mult mai bine care ar fi un pret potrivit pentru un joc pe mobil.

In concluzie, este destul de bine ca Nintendo nu se lasa mai prejos fata de Sony si lanseaza si aceastia jocuri noi pe mobil. Chiar daca Sony doreste sa lanseze de 5 ori mai multe jocuri decat Nintendo, o sa fie destul de greu ca intr-un viitor apropiat acestia sa reuseasca sa intreaca marea companie Nintendo.