Categories
Articole

Părul Scurt Este La Modă

Din ce in ce mai multe celebritati prefera parul cat mai scurt. Coafurile alese de celebritati sunt de cele mai multe ori alegerea perfecta in ceea ce le priveste, acestea combinand cu usurinta stilul Bob sau Pixie. Atunci cand nu se doreste o schimbare drastica a coafurii, este recomandata si o tunsoare bob.

Aceasta tunsoare este caracteristica parului scurt, cu toate acestea se pot obtine niste onduleuri lejere atunci cand se opteaza pentru o astfel de coafura atunci cand vorbim de parul mai lung.

Naomi Watts s-a indragostit de tunsoarea bob. Aceasta a optat pentru un stil destul de simplu, care se onduleaza fara probleme in partea de mijloc a parului. Naomi a optat pentru o carare laterala atunci cand si-a realizat aceasta coafura.

Tunsoarea asimetrica este si ea la moda printre numeroase vedete. Iregularitatea tunsorii este perfecta pentru o fata rotunda. Aceasta tunsoare nu este una cu foarte mult volum, dar se poate adauga volum daca se realizeaza cateva onduleuri mai largi.

Taylor Swift prefera parul cat mai scurt, dar cand vine vorba de covorul rosu, aceasta doreste sa deas un aer cat mai original si modern tinutei, utilizand impactul pozitiv pe care il are parul. Acest tip de coafura are si un caracter natural, fiind o idee perfecta pentru atunci cand mergem la plaja sau trebuie sa iesim in oras.

Scarlett Johansson a ales o versiune foarte fresh a parului scurt. Aceasta s-a ras in partile laterale folosindu-se de un stil undercut. Aceasta a optat pentru aceasta tunsoare stiind ca partea mare centrala ii va oferi volumul de care ar avea nevoie pentru a arata impecabil.

Pentru a realiza aceste coafuri nu trebuie sa ne chinuim prea mult, parul mai scurt putand fi cu usurinta pieptanat mai lung in fata sau il putem da pe spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *