Personajele din seriale în care chiar nu putem avea încredere

Daca ai in anturajul tau prieteni care se aseamana cu aceste personaje din seriale, cel mai bine ar fi sa te gandesti de doua ori inainte de a le incredinta un secret.

Rollo, Vikings. Fratele lui Ragnar din serialul « Vikings » este departe de a fi un personaj de incredere. Nu numai ca si-a injunghiat pe la spate fratele din invidie si gelozie, ci a ajuns intr-o tabara care ii este total opusa. In plus, a decis si sa devina francez si sa se casatoreasca cu printesa. Si cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns dupa tradarea sa, s-a alaturat si unei tabere opuse femeii pe care a iubit-o mereu.

Les Underwood, « House of Cards ». Toti cei care au avut incredere o data sau intr-o zi in cuplul Underwood isi blestema cu siguranta zilele acum. Deoarece, chiar si Doug, cel mai de incredere confident al lor, a fost afectat de mis-masurile cuplului prezidential de la “House of Cards”. Sa nu mai vorbim despre cadravele pe care le-au lasat in spate pentru a urca in ierarhie si a ramane la putere.

Hiram Lodge, Riverdale. Tatal Veronicai din acest serial este departe de a fi un model plin de virtute. De abia iesit din inchisoare, si-a reluat activitatile ilegale si cele cu mafia. Si oricine intra in afaceri cu el, nu prea sfarseste bine…

Theo Raeken, Teenwolf. Chiar daca Theo a devenit un adevarat dragut, nu se stie niciodata daca putem avea incredere totala in el. Avand in vedere tot ce a facut inainte… in oricre caz, chiar a incercat sa il omoare pe Scott. Iar acest lucru este destul de greu de uitat sau de trecut cu vederea.

Damon Salvatore, The Vampire Diaries. Damon este departe de a fi un erou, la fel ca si fratele sau. Si a facut nu o data o multime de alegeri gresite in viata. Nu a ezitat nicio secunda atunci cand a trebuit sa ii tradeze pe cei apropiati pentru propriile sale interese. Din acest motiv, este foarte greu pentru cei din jur sa aiba incredere in el. Doar Elena a reusit sa il faca sa se schimbe.

Mona Vanderwaal, Pretty Little Liars. Niciodata nu am stiut cu adevarat daca putem avea incredere deplina in ea, iar scena finala pare sa be confirme grijile sau banuielile. Ramane de vazut daca personajul sau va fi la fel in “The Perfectionists”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *