Categories
Articole

Problemele Jenante Trebuie Tratate, Nu Ascunse

Vine un moment in viata fiecaruia cand, din pacate, avem parte de diverse probleme de sanatate. Cei mai fericiti si norocosi dintre noi ”se multumesc” doar cu niste raceli, gripe si probleme minore si nestanjenitoare. Ghinionistii, in schimb, intalnesc pe parcursul intregii vieti cel putin o problema de sanatate destul de jenanta pe care de obicei le este rusine sa o impartaseasca cu persoanele apropiate (in vederea primirii unor sfaturi) sau, mai rau, chiar cu medicii specialisti carora ar trebui sa li se adreseze pentru insanatosire.

Sunt multe exemple de boli usor de tratat dar cu care ne este rusine asa ca nu le voi enumera acum fiindca nu vreau sa le aduc aminte de probleme stanjenitoare cititorilor ghinionisti care probabil le-au intampinat vreodata.

Este ceva normal ca la un moment dat in viata sa capatam vreo problema mai ciudata. Atata timp cat ele exista si ”au bucurat” mii de oameni, faptul ca ajung si pe la noi nu trebuie sa ne distruga viata.

Una dintre aceste probleme este si cea a paduchilor. In cele mai multe cazuri, ghinionistii dintre noi ajung ”in posesia” acesteia din cauza ca paduchii se transmit de la o persoana la alta, deci a fost suficient ca vreun pasager din tramvai sa aiba problema si mai multi calatori au fost infestati pe loc.

Din fericire, cu o simpla cautare dupa un tratament paduchi nitolic.ro se gaseste o rezolvare destul de rapida si necostisitoare. Nu mai suntem in timpurile de mult apuse in care singura modalitate de eliminare a paduchilor erau gazul sau alte substante dubioase, doamne fereste. Datorita cercetarilor si avansarii medicinei, in prezent e nevoie doar de un banal spray a carui solutie sa pulverizeaza pe scalp si in 30-60 minute paduchii de cap dispar definitiv, prevenind infestarea altor persoane cu acestia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *