Categories
Articole

Regenerearea Părului Cu Ajutorul Uleiului De Cocos

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile au considerat părul ca fiind o comoară. Știm din basme, mituri sau povești despre importanța pe care femeile o atribuiau podoabei capilare. Ele recurgeau la gesturi extraordinare precum dăruirea unei șuvițe din păr persoanei iubite, care semnifica apropierea simbolică dintre cei doi îndrăgostiți atunci când se aflau departe unul de celălalt.

Astăzi, lucrurile s-au schimbat, deși nu se mai dăruiesc șuvițe din păr, acesta a rămas un „accesoriu” important în frumusețea și identificarea fiecărei femei.

Părul este accesoriul pe care îl asortăm perfect cu buna-dispozție în fiecare zi . Un păr frumos, bogat și sănătos, ne dă un plus de energie și încredere în propria persoană.
Părul tern, despicat, lipsit de volum și vitalitate semnalează alte probleme și la nivelul întregului organism.

Fiindcă foarte multe femei se confruntă cu problema părului deshidratat și lipsit de strălucire, vorbim azi de un ulei minune care vă vine în ajutor.

Uleiul de cocos are multiple întrebuințări atât în bucătărie, în diete, ca aport nutritiv, stimulator al metabolismului, calmant în cazul durerilor de gât, un mare ajutor în consolidarea imunității, dar nu în ultimul rând, acesta tratează porblemele scalpului și firului de păr.

Deoarece dispune de o mulțime de vitamine și acizi grași, uleiul de cocos cu proprietăți antibacteriene, tartează problemele scalpului și favorizează creșterea părului, iar la pătrunderea în firul de păr conferă protecție și hidratare.

Folosirea uleiului de cocos pe firul de păr va readuce sănătatea și vitalitatea de care are nevoie podoaba capilară dar va spori și creșterea. Trebuie să avem grijă la intervalul de timp în care îl folosim (maxim de două ori pe săptămână).

Uleiul de cocos se poate folosi și alături de alte ingrediente naturale în diverse măști care vin în ajutorul părului (vezi aici masca de păr cu ulei de cocos).

Fiindcă deși are atât de multe proprietăți este totuși un produs natural și trebuie să avem răbdare până se vor vedea rezultate. Toate tratamentele care au la bază produse naturale au un proces anevoios și cu siguranță dacă te înarmezi cu multă răbdare și gânduri pozitive, rezultatele dorite nu vor întârzia să apară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *