Rochia cu flori, cea mai frumoasă rochie a sezonului

Atunci când canicula îşi face încet-încet apariţia, cele mai frumoase rochii cu flori sunt cele care îţi fac dressingul să înflorească şi care te ajută să fii cea mai elegantă şi mai romantică. Din cele mai preţioase sau mai nobile materiale precum muselina transparentă, dantela, cu cele mai preţioase detalii precum broderiile, corole de volănaşe, materiale croşetate, decolteuri adânci în cădere liberă, rochiile cu flori au cel mai puternic potenţial fashion în sezonul estival.

Deci în cel mai frumos anotimp al anului, florile înfloresc şi se multiplică în buchete multicolore pe cele mai romantice, elegante şi glamour rochii ale sezonului.

Astfel, rochiţele de vară devin mult mai lejere şi mai aeriene atunci când au detalii din dantelă lejeră, din muselină de mătase, volănaşe aeriene, care vin cu un plus de veselie şi prospeţime pentru orice ţinută.

Iar rochia cu flori arată minunat în orice situaţie, se poate adapta oricărui gust şi stil.

O rochie cu flori mici mici, cu un imprimeu gen Liberty arată cel mai bine la o pereche de sandale camel, la o geantă de rafie şi la o pălărie pentru o ieşire în oraş sau o plimbare pe plajă.

Rochia cu flori este cea mai bună idee pentru un look casual. Astfel că o rochie cu imprimeuri florale în nuanţe de mov cu detalii transparente arată cel mai bine la o pereche de tenişi Converse în nuanţe de roşu.

Rochia tip cămaşă cu flori multicolore se poate purta la o pereche de sandale imaculate cu platformă sau de ce nu, la o pereche de bascheţi imaculaţi.

La un eveniment mai special, poţi purta o rochiţă neagră cu flori brodate şi cu detalii transparente la cea mai frumoasă pereche de pantofi tip escarpen în nuanţe de roşu şi cu vârful ascuţit. Cei în nuanţe de galben sunt o nuanţă îndrăzneaţă dar foarte cool.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?