Rochia lungă, un aliat de preț pentru această vară

Elegante, fluide, lejere, gipsy, boeme, glamour sau sofisticate… rochiile lungi sunt cea mai bună idee atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ţinute de vară. Vei iubi cu siguranţă confortul cu care vin şi alura lor care te va face să te simţi ca o zeiţă grecească.

Din dantelă, din materiale lejere, cu cele mai frumoase motive… ce rochie vei alege pentru această vară? Iată care sunt modelele cool şi trendy pe care trebuie să mizezi în sezonul estival.

Rochia lungă în nuanţe de alb sau de ocru este cea care te va ajuta să fii cea mai boemă dar şi cea mai şic. În versiune romantică, cu cele mai frumoase detalii brodate sau dantelate, în versiune gipsy cu cele mai frumoase motive florale sau etnice… rochia lungă este cea care te va pune cel mai bine în valoare, mai ales dacă este accesorizată cu o curea. Rochia maxi cu imprimeuri, semi-transparentă şi fluidă te va ajuta să fii cea mai lejeră şi mai confortabilă.

Rochia albă cu volănaşe arată cel mai bine alături de accesorii în nuanţe de argintiu. Coliere, sandale, genţi din rafie… ai de unde alege.

Rochiile lungi pentru plajă. Puţin mai relaxate sau casual, rochiile lungi pentru plajă se poartă uşor transparente. Motivele etnice şi cele mai colorate sunt un must have. Sunt cele care se mişcă în voia vântului li care sunt dotate cu o fluiditate fără pereche. Nuanţele de verde, de roz romantic, de alb sau de albastru pastelat te vor pune cel mai bine în valoare.

Rochia lungă se poate purta seara la o ocazie mai specială atunci când este purtată cu cele mai elegante accesorii şi cei mai frumoşi pantofi. O rochie albă cu flori negre şi cu o croială empire sau o rochie de un galben fluo sunt cele care îţi vor ilumina de minune serile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?