Categories
Articole

Rolul Camerei Duble De Pe Iphone 7

Deocamdata se stiu foarte multe detalii despre noul iPhone, iar compania Apple nu va mai avea nimic de ascuns la prezentarea ce va avea loc pe 7 septembrie. Din ce se stie pana acum, design-ul noilor telefoane nu va fi unul revolutionar, nefiind foarte diferit de alte telefoane, cu precadere iPhone 6 si iPhone 6s.

Cea mai recenta veste este legata de „maruntaiele” telefonului si anume despre upgrade-ul hardware pe care il va suferi si care va fi cu siguranta un pas inainte. Noile detalii referitoare la iPhone fac referire la spatiul de stocare.

Apple are de gand sa renunte la versiunea de 16 GB si se pare ca o noua versiune de 256GB ar putea sa-i ia locul foarte curand, odata cu lansarea ce va avea loc luna aceasta.

Un alt detaliu major ar fi si faptul ca telefonele vor filma in format 4K, existand mai nou si o versiune denumita „piano black”.

Camera dubla este insa cea care va straluci in noile modele de iPhone 7 Plus deoarece se anunta a fi o dotare ce va ridica pretul telefoanelor cu cel putin 40$. Ambele camere vor avea 12 MP, iar una dintre aceste camere va avea un unghi larg si pixeli de dimnesiuni mai mari.

Pe langa aceste lucruri, camera dubla va mai fi caracterizata prin sase lentile cu o stabilizare optica unica, cea de-a doua fiind alcatuita din 6 lentile si pixeli mai mici. Analistii spun ca iPhone 7 Plus va prelua modelul LG G5, ce are un unghi larg si unul normal.

Alte informatii spun ca iphone-ul va avea rezistenta la stropire si va avea un procesor A10 de 2,4 Ghz. Apple va renunta la butonul fizic si va adopta unul static, ce va functiona exact ca trackpad-ul de pe MacBook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *