Categories
Articole

Romania Prin Ochii Străinilor

Daca ti se va intampla sa ai musafiri din strainatate care vor dori sa vada Romania, atunci ar trebui sa ai in plan acest lucru, si sa fii pregatit cu locurile, pe care acestia ar trebui sa le viziteze atunci cand ajung aici. Foarte multi turisti care ajung in Romania, sunt cetateni UE, lucru care ar putea insemna, ca acestia vin si cu niste asteptari vest-europene, atunci cand ajung aici. Lucrul acesta este destul de gresit, pentru ca turistii doresc sa vada o Romanie cat mai autentica, fara tehnologii si prea multe amenajari.

 Noi nu prea vizitam restaurantele cu specific romanesc, cu toate ca aceste restaurante sunt vizate in primul rand  de turistii straini, de aceea va trebui sa-ti faci o lista cu cateva restaurante romanesti. Strainii mai cauta si o cazare specifica zonei.

Nu exista prea multe locuri de cazare cu adevarat romanesti, mai degraba reusesti sa atingi acest lucru, optand pentru cazarea la localnici. Daca turistii straini doresc sa traiasca o serie de senzatii tari in Romania, atunci nu ar trebui sa rateze un zbor cu parapanta, sau un tur de rafting pe rauri in primavara.

Un traseu de munte, care implica o intalnire cu dulaii de la stana, ar putea fi un alt lucru pe care turistii l-ar putea aprecia destul de mult, atunci cand vin la noi in tara. Festivalurile imbina foarte bine ditractia cu aventura, de aceea tursitii straini, nu ar trebui sa rateze aceste experiente.

 Exista o multime de festivaluri unice la noi, cum ar fi Padina Fest. Pentru cei care doresc sa experimenteze senzatii tari si au echipamentul necesar pentru a face acest lucru, atunci exista optiunea de a face canyoning si alpinism. O plimbare pe lacul Bolboci in Bucegi, ar fi indicat pentru turistii straini, doarece sigur vor aprecia acest loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *