Categories
Articole

Spune Da Pensulelor De Machiaj

Ne dorim zi de zi, când ieșim din casă, să arătăm ca cea mai bună versiune a noastră iar între un look obișnuit și unul ca scos din reviste diferența o poate face și pensulele de make-up pe care le folosim. Dacă credeai că ele au un rol minim în procesul de make-up, te-ai înșelat.

Alegerea pensulelor de machiaj corecte face diferența dintre un amator și cineva care tinde la statutul de profesionist. Învățând pe care să le folosești și cum, îți poate schimba rutina de beauty.

Pensula De Fond De Ten

Această pensulă nu trebuie să lipsească din trusa nici unei femei. Ea este într-adevăr cea mai importantă achiziție. Utilitatea sa pleacă de la faptul că poate ajunge în toate colțurile feței, asigurând un machiaj uniform. Pensula perfectă nu trebuie să fie una foarte scumpă ci este chiar de preferat alegerea uneia din peri sintetici, lungi. Nici pensulele din peri naturali nu sunt de neglijat. Alegere vă aparține.

În cazul în care folosiți deja un burete pentru fondul de ten, nu trebuie neapărat înlocuit. Puteți folosi pensula plus buretele pentru un machiaj ca la carte. Pensula de fond de ten pe cât este de utilă pe atât de ușor se murdărește, fiind indicat, mai ales în cazul unui ten sensibil, curățarea sa cât mai deasă.

Pensula Pentru Pudră

Nu cred să existe femeie care să nu fi încercat această pensulă. Este o achiziție obligatorie. Pensula pentru pudră oferă o finisare perfectă machiajului însă trebuie să vină la pachet cu o pudră la fel de bună ca aceasta. La fel ca în cazul pensulei pentru fondul de ten, pensula pentru pudră nu trebuie să fie din peri naturali pentru a fi bună.

Pensula Pentru Fardul De Ochi

Ați observat în reviste acel smokey eye sau acele tușe de culoare care se îmbină perfect. Dacă da, trebuie să știți că doar cu ajutorul acestei pensule au fost realizate. Este utilă, de dimensiuni reduse și foarte ușor de procurat. Dimensiunea pensulei pentru fardul de ochi poate să varieze de la cele mici pentru pleoapă la cele mari pentru umbre.

Pensula Pentru Sprâncene

Chiar dacă sunteți mândra posesoare a unor sprâncene bogate sau aveți sprâncene mai greu de conturat, cu ajutorul acestei pensule le transformați în unele perfecte.

Pensula Pentru Buze

Când vreți buze pline și voluminoase vă stresați că oricât de bun ar fi rujul nu au ieșit fix cum v-ați dorit. Diferența o face o pensulă specială pentru buze. Cu ajutorul ei aveți mai multă siguranță iar rezultatele sunt mai mult decât vizibile.

Aceste cinci pensule sunt doar cele de bază pentru a obține un machiaj reușit, ele pot fi completate cu pensule pentru fardul de obraz, pensule pentru corector sau cele speciale în realizarea machiajului de sculptură. Până la achiziționarea la tot arsenalul de pensule puteți exersa cu cele cinci mai sus prezentate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *