Categories
Articole

Telefoane Care Fotografiază Sub Apă

Desi telefoanele care fotografiaza sub apa, inca nu sunt considerate ceva foarte practic, multi utilizatori ai telefoanelor preferand sa nu introduca telefonul in apa, exista cateva telefoane care chiar sunt recomandate pentru a face poze sub apa.

Gama de dispozitive mobile cu aceasta functie este limitata, din acest motiv nu prea sunt optiuni, cu toate acestea exista telefoane disponibile in momentul de fata care ofera si functia de fotografie subacvatica. Nu este insa recomandat sa folositi telefonul in acest fel fara o husa recomandata, chiar daca telefonul sustine ca acest lucru este posibil.

Galaxy S7 este un telefon care ofera aceasta functie. Fiind cel mai performant telefon din aceasta gama, acesta vine cu un display de 5,5 inci si cu o rezolutie identica. Acest telefon are o camera de 16 MP, foarte buna chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Cei de la Samsung recomanda acest telefon pentru pozele in apa, spunand despre el ca este rezistent la acest factor.

Xperia Z5 este un alt telefon care promite rezistenta la apa. Desi folosirea telefonului sub apa este echivalentul cu anularea garantiei pentru el, multi utilizatori au pozat si filmat sub apa, iar rezultatele au fost unele chiar spectaculoase, acest telefon fiind potrivit pentru acest lucru.

Xperia M4 Aqua este un telefon pe care cu siguranta il vei folosi in orice ocazie, iar faptul ca are o camera foto superioara de 13 megapixeli, poate fi folosita atat in afara ei, cat si in apa.

HTC Desire Eye este si el un telefon care se pare ca poate fi folosit fara probleme cand vine vorba de fotografia subacvatica dar si pentru filmat sub apa. Acest telefon, avand un display Full HD de 5,2 inci si o camera foto de 13 megapixeli, reprezinta un telefon la care fiecare ar putea apela fara nici o problema pentru a obtine niste poze unice, chiar si sub apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *