Categories
Articole

Tendințele Toamnei 2016

Cum vara este aproape pe sfârșite, marii designeri deja au început să își expună colecțiile pe podiumurile din marile orașe ale modei.
Ca în fiecare toamnă, predomină culorile reci, în ton cu vremea de afară.

Garderoba este foarte importantă, pentru orice femeie.Felul cum arată, îi dă încredere în sine și siguranță.
Dacă te-ai hotărât să dai o fugă prin magazine, sau ai organizat deja un maraton de cumpărături în viitorul apropiat, pentru noul sezon, trebuie să iei neapărat în calcul tendințele care predomină în această toamnă.

Revine catifeaua! Dacă ești o iubitoare a acestui material, cu siguranță vei fi extem de bucuroasă să aflii că toamna aceasta, catifeaua este din nou în tendințe.

Se poartă hainele din piele! Cum ne-am obișnuit, articolele din piele sunt un must-have pentru garderoba oricărei femei indiferent de anotimp. În această toamnă, pielea este una din principalele tendințe și cu siguranță aceasta nu poate fi decât o veste excelentă.

Masculinitatea va accentua trăsăturile feminine în această toamnă! Pare greu de crezut că articolele masculine pot evidenția feminitatea, însă acest lucru chiar este posibil. În tendințe sunt costumele cu dungi în stil masculin.
Costumul masculin, va reda feminitatea prin croielile speciale care avantajează silueta feminină, scoțând în evidență șoldurile frumos conturate cu un aer misterios.

Plasa atașată pe haine, va face diferența! Pentru a da un aer special hainelor, marii creatori de modă au atașat creaților plasă. Această plasă inserată pe creații, va reda un look ceva mai rebel, accentuând personalitatea femeilor de acest tip. Dacă te consideri o fire mai rebelă și deschisă la provocări, cu siguranță această tendință te va pune în valoare și te va avantaja.

Dacă încă nu ți-ai completat lista de dorințe pentru cumpărături, acum este momentul să îți faci planul cu ce îți vei reînnoi garderoba în această toamnă.

Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *