O vacanță în Caraibe îți oferă posibilitatea de a vizita unele dintre cele mai spectaculoase plaje din lume. Practic, fiecare insulă din Caraibe are plaje care uimesc, având peisaje conturate de palmieri, nisip alb și fin și de o mare albastră clară precum cristalul.

Dacă plănuiești să îți petreci vacanța pe acest tărâm exotic și nu știi ce plaje să alegi pentru a te relaxa la soare, am compilat o listă de top 10 plaje din Caraibe:

  1. Palm Beach (Aruba) – O plajă idilică cu nisip alb superb.

 

  1. Grand Anse Beach (Grenada) – Trei kilometri de plajă cu nisip alb ca zahărul și cu apă de mică adâncime pe o suprafață întinsă.

 

  1. Johnson’s Point (Antigua) – Formată din golfuri izolate, această plajă de nisip alb, moale și fin este o necesitate pentru cei care vin în Caraibe pentru a practica înotul sau snorkelingul.

 

  1. Pink Sand Beach (Bahamas) – Una dintre plajele cele mai fotografiate din lume, fiind, de asemenea, votată drept una dintre cele mai bune destinații de călătorie. Cei 5 kilometri de nisip de culoarea somonului roz se datorează planctonului roșu care se amestecă cu nisipul fin alb.

 

  1. Crane Beach (Barbados) – De multe ori votată ca fiind cea mai frumoasă plajă din Barbados, această locație este înconjurată de stânci impunătoare. Atracțiile principale sunt, însă, recifele de corali naturali și nisipurile albe și moi.

 

  1. Negril Beach (Jamaica) – Întinsă într-o atmosferă relaxantă, aceasta este, în mod cert, cea mai frumoasă plajă din Jamaica. În plus, este mult mai liniștită decât plaja Seven Mile, altă plaja din Jamaica populară în rândul turiștilor.

 

  1. Englishman’s Bay (Tobago) – O plajă acoperită cu nisip alb și fin, înconjurată de o junglă de palmieri și cu ieșire la ape cristaline, ideale pentru înot.

 

  1. Grace Bay (Turks & Caicos) – Parte a unui parc marin național, această plajă are nisip alb și fin, ape turcoaz calme și este protejată de o barieră de recif.

 

  1. Trunk Bay (Insulele Virgine Din SUA) – O plajă frumoasă cu ape limpezi ca cristalul, considerată a fi unul dintre cele mai bune locuri pentru snorkeling din Caraibe.

 

 1. Shoal Bay (Anguilla) – Trebuie neapărat să pui Anguilla pe harta ta turistică. Nisipul alb ca zahărul, apele albastre cristaline și recifele de corali te vor cuceri pe deplin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *